Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Erfaren bruingeniør

Prosjekteringsarbeider Eksisterende bruer

RambøllDrammen17. juni 2024
Søk her

Kontaktperson

Martin Fines

Seksjonsleder

martin.fines@ramboll.no

Rambølls bruavdeling leter nå etter en erfaren bruingeniør innen prosjektering av forsterkning, reparasjon og rehabilitering av eksisterende brukonstruksjoner til vår seksjon i Drammen. Vi inviterer deg til å ta i bruk din fagkunnskap innen konstruksjonsfaget i en stilling hvor du får utfordrende og varierte arbeidsoppgaver innen bruprosjektering med fokus på bruvedlikehold. For denne rollen trenger du stor læringsvillighet og mastergrad i konstruksjonsteknikk. Er du vår nye Bruingeniør? Klikk på søkeknappen for å legge inn din søknad.

Bruavdelingen har nylig vært med å vinne store og interessante prosjekter som krever økt bemanning både på kort og lang sikt.

Bli en del av vår bruavdeling, en del av Rambølls internasjonale divisjon Major Crossings

Som vår nye bruingeniør blir du en del av avdelingen Bridge Engineering med seksjoner i Drammen og Oslo, med totalt 36 ansatte. Vi er i vekst, og vi søker nye medarbeidere som kan bidra i vår videre utvikling av våre fagområder innenfor vedlikehold av bruer eller prosjektering av nye bruer. Vi ønsker primært søknader fra fagpersoner med minimum fem års erfaring innen fagområdet velkommen, men ingeniører med noe kortere erfaring vil også bli vurdert.

Vår avdeling i Drammen har et kompetent fagmiljø med høy effektivitet og kvalitet, god takhøyde, og med humor som sitter løst. Vi er stolte av å ha et så positivt miljø, og vi vil gjerne ha deg med på laget. Vi trenger lagspillere som kan jobbe målrettet innenfor fagområdet bruprosjektering med særlig fokus på bruvedlikehold.

Bruvedlikeholds-prosjektering omfatter blant annet prosjektering av vedlikeholds- og forsterkningsarbeider samt inspeksjon, tilstandsvurdering og bæreevnekontroll av eksisterende samferdselskonstruksjoner. Oppgavene vil også omfatte prosjektering av nye konstruksjoner og konstruksjonsdeler ifm med reparasjoner og utskifting.

Prosjektering av bruer og vedlikeholdsprosjektering skjer med moderne analysemetoder og -verktøy samt bruk av BIM. Arbeidet vil utføres i samarbeid med kollegaer og samarbeidspartnere i inn- og utland i prosjekter der dette er formålstjenlig. Du vil jobbe med mindre og større bruprosjekter, og stillingen rapporterer til fagansvarlig eller oppdragsleder i prosjekter.

Avdelingen har fagansvaret for bruvirksomheten til Rambøll i Norge, og vi har et nært samarbeid med kontorene til Rambøll i andre land. Vi er en del av Rambølls internasjonale brumiljø, med mulighet for å jobbe med internasjonale bruprosjekter. Vi har fokus på karriereutvikling, så det vil også være mulighet for å jobbe med prosjekter på tvers av våre seksjoner for Nye bruer og Eksisterende bruer.

Dine hovedoppgaver og ansvarsområder vil være:

 • Inspeksjon av eksisterende konstruksjoner
 • Bæreevnekontroll
 • Prosjektering av vedlikeholds- og forsterkningsarbeider
 • Prosjektering av ulike brukonstruksjoner i ulike prosjektfaser, materialer, størrelser og kompleksitet
 • Prosjektleder/prosjekteringsleder/fagansvarlig i prosjekter av egnet kompleksitet (tilpasset ditt erfarings- og kompetansenivå).
 • Innovasjon for å gjøre oss enda bedre

Våre forventninger til deg

 • Mastergrad innen konstruksjonsfag
 • Selvstendig, nøyaktig, strukturert, nysgjerrighet og høy motivasjon til å teste ut nye og smartere metoder å løse oppgaver på
 • God kjennskap til håndbok N400, teknisk regelverk og øvrig norsk regelverk for bruprosjektering
 • Kompetanse innen materialteknologi og skademekanismer for samferdselskonstruksjoner
 • Kompetanse innen konstruksjonsdesign verktøy
 • Erfaring med Tekla, Grashopper, Python og Sofistik teller positivt
 • Gode samarbeidsevner ovenfor oppdragsgivere, samarbeidspartnere og kollegaer
 • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne på både norsk og engelsk

Hva vi tilbyr deg

 • Vi investerer i deg og utviklingen din
 • Vi har gode ledere som følger våre lederprinsipper
 • Inspirerende kollegaer, kunder og prosjekter
 • Et selskap med bærekraft i fokus av alt vi gjør
 • Den langsiktige tenkningen hos et selskap som eies av en stiftelse
 • Konkurransedyktige betingelser
 • Firmahytte (Drammenskontoret)
 • Sosiale aktiviterer med en veldrevet Humørgruppe
 • Idrettslag (orientering, cageball++)
 • Fem ukers ferie + fri i romjul + fri/ferie i påske
 • Moderne lokaler og gode kontorforhold

Kort om Rambøll og våre verdier

Rambøll er et globalt ingeniør-, arkitektur- og konsulentselskap. I Norge har vi 14 kontorer med til sammen 1750 eksperter, som jobber tverrfaglig på store og små prosjekter. På verdensbasis har vi totalt 18 000 medarbeidere, og er lokalisert i 35 land.

Rambøll jobber for bærekraftig endring sammen med våre kunder – det vil si at vi både utfordrer og motiverer til løsninger som gir lavere klimafotavtrykk, legger til rette for sirkulærøkonomi, ivaretar naturmangfold, sosialt mangfold og sikrer gode klimatilpasninger for å nevne noe. Vi kombinerer vår innsikt og evne til å drive frem positiv forandring og bringer den videre til våre kunder som ideer, som kan realiseres og gjennomføres. Hos Rambøll står mennesket i sentrum, og selskapet har siden det ble etablert i 1945 hatt en klar visjon om hvordan et ansvarlig selskap opptrer. Vi er åpne og nysgjerrige, og tror ulikhet beriker vårt fellesskap og styrker vår evne til å levere både innovasjon og kvalitet. Vi respekterer, omfavner mangfold og inviterer til et inkluderende miljø

Har du lyst til å bli en del av Rambøll? Send inn dine detaljer ved å bruke vårt rekrutteringssystem. Her kan du legge ved CV, motivasjonsbrev og andre dokumenter.

Søknadsfrist: 17.06.2024.

Har du spørsmål? Kontakt Seksjonsleder Martin Fines,

+47 932 43 029, martin.fines@ramboll.no

Vi ser frem til å lese søknaden din.

Qualifications:

Additional informations:

Stillingsinfo

Frist17. juni 2024
ArbeidsspråkEnglish

Kontaktperson

Martin Fines

Seksjonsleder


Stillingstyper

Fast ansettelse,Privat

Industrier


Se flere stillinger fra Rambøll

Rambøll er en global samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg, arkitektur & plan, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting. I Norge er vi 1500 medarbeidere fordelt på 16 kontorer og internasjonalt har vi totalt 15 000 medarbeidere lokalisert i 35 land. Sammen med våre kunder søker Rambøll mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Slik inspirer vi hverandre til å se forbi det åpenbare - hver dag!