Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Engineers Technical Safety

Overingeniører/Senioringeniører innen Teknisk Sikkerhet

AibelHaugesund15. oktober 2023
Søk her

Kontaktperson

Vidar Vihovde

Section Manager Area Engineering & Layout

Vidar.vihovde@aibel.com

Med over hundre års erfaring er Aibel en ledende leverandør innen olje-, gass- og havvindindustri. Vi tilbyr våre kunder optimale og innovative løsninger innen prosjektering, konstruksjon, modifikasjon og vedlikehold gjennom hele prosjektets livssyklus. Spennende, ikke sant?

Hos Aibel har du muligheten til å utvikle karrieren din gjennom et spekter av prosjekter innen fornybar og olje og gass. Vi kaller oss Engineering Pioneers. Uansett hvilken jobb vi har, så angriper vi den med kreativitet, nysgjerrighet og et driv etter å finne nye og bedre løsninger.

Om stillingen:

Vi ser etter en Overingeniører / Senioringeniører som kan styrke vår avdeling innen teknisk sikkerhet i Haugesund, som kan bidra til Aibels spennende reise i den pågående energiomstillingen. Som teknisk sikkerhets ingeniør i Aibel vil du delta i en faggruppe både lokalt og nasjonalt, samt være en del av vårt multidisipline fagmiljø. Her vil du kunne få en god faglig utvikling og helhetsforståelse for olje- og gassindustrien ved å delta i våre ulike vedlikeholds- og modifikasjonsprosjekter.

Ansvarsområder og arbeidsoppgaver inkluderer:

 • Områdeklassifisering
 • Rømningsveier
 • F & G-deteksjon og SD filosofi
 • Kontroll av tenningskilder
 • Passiv brannsikring
 • Brannvann
 • Teknisk arbeidsmiljø
 • Ytre miljø

Kvalifikasjoner:

 • Master- eller bachelorgrad innen teknisk sikkerhet
 • Erfaring fra oppgaver innen teknisk sikkerhet, ytre miljø eller arbeidsmiljø i modifikasjonsprosjekter på norsk kontinentalsokkel er en fordel, men vi vurderer også nyutdannede
 • Grunnleggende kunnskap om sikkerhetsarbeid innen olje og gass

Personlige egenskaper

 • Kommuniserer godt på norsk og engelsk, både muntlig og skriftlig
 • Er systematisk og nøyaktig
 • Har høy lojalitet til tidsfrister og kvalitetskrav
 • Er løsningsorientert

Bli vår kollega

Hos Aibel har du mange karrieremuligheter. Vi legger til rette for at du kan arbeide på tvers av fagområder, bygge kompetanse og utvikle ditt eget potensiale. Dette bidrar til pulserende og engasjerende arbeidsmiljø. Vi tilbyr også fleksibel arbeidstid, og velferdsklubbene våre har et bredt spekter av aktiviteter og treningsmuligheter for alle våre ansatte.Vår strategi er å styrke selskapets sterke posisjon innen ulike energisegmenter som havvind, olje og gass og hydrogen. Samtidig forfølger vi alltid nye muligheter. Aibel ser samfunnsansvar som en grunnleggende forutsetning, og derfor er bærekraftig utvikling en naturlig del av våre retningslinjer, arbeidsprosedyrer og beslutningsprosesser.Vi verdsetter mangfold og jobber målrettet for å sikre inkludering for alle ansatte.

Kan du identifisere deg med vårt verdigrunnlag, og blir du inspirert av vår visjon? Da vil vi gjerne høre fra deg!

Søknadsfrist og kontaktinformasjon:

Har du spørsmål om stillingen er du velkommen til å kontakte

Section Manager, Vidar Vihovde,

tlf :+47 994 54 749, epost: vidar.vihovde@aibel.com

Arbeidssted: Haugesund

Søknadsfrist:15.10.23

Søknader vurderes fortløpende

Stillingsinfo

Frist15. oktober 2023
ArbeidsspråkNorsk

Kontaktperson

Vidar Vihovde

Section Manager Area Engineering & Layout


Stillingstyper

Fast ansettelse

Industrier


Se flere stillinger fra Aibel

Aibel is a leading service company within the oil, gas and offshore wind industries. We provide our customers with optimal and innovative solutions within engineering, construction, modifications and maintenance throughout a project's entire life cycle.