Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Energirådgiver

Sweco Innlandet søker energirådgiver

Sweco NorgeFlere lokasjoner24. november 2023
Søk her

Kontaktperson

Asgeir Kvam

Regionleder

asgeir.kvam@sweco.no

I Sweco er vi stolte av å kunne tilby alt det morgendagens samfunnsborgere vil trenge – fornybar energi, rent vann, varme boliger og bærekraftige løsninger. For å lykkes med våre ambisiøse mål er vi helt avhengig av et nært samarbeid med kundene våre. Derfor er den typiske Sweco-medarbeideren imøtekommende, faglig dyktig og mest av alt brennende engasjert i kundenes prosjekter. Nå inviterer Europas største ingeniørvirksomhet en erfaren rådgiver innen energirådgivning om bord for å styrke vår posisjon ytterligere.

Hos oss gjør du en forskjell

Energirådgivning er et av Swecos satsingsområder, og nå ønsker vi å rekruttere flere rådgivere til våre kontorer i Innlandet. Som rådgiver innenfor energirådgivning blir du en sentral ressurs for å befeste Swecos posisjon i ett av våre mest spennende regioner. Region innlandet består av 125 rådgivere fordelt på kontor i Lillehammer, Kongsvinger, Hamar og Gjøvik. Vi ønsker å utvise fleksibilitet knyttet til hvilke kontor du primært vil være tilknyttet.

I gruppen VVS og Energi Innlandet teller vi nå 8 medarbeidere med kompetanse innenfor VVS prosjektering, energiledelse, energirådgivning, bærekraftsrådgivning, teknisk rådgivning for både byggherrer og entreprenører.

Vi har et flott arbeidsmiljø preget av samhold, positivitet og lagspill. Vi har flere spennende oppdrag på gang, og med deg på laget vil vi styrke vår kompetanse. Hos oss møter du sosiale og åpne kolleger som jobber med varierte oppgaver, alt fra lokale prosjekteringsoppgaver til store, nasjonale prosjekter. Arbeidsoppgavene har stor faglig bredde og vi samarbeider tett med andre fagområder, men du får også anledning til å dykke ned i smalere problemstillinger. Din viktigste jobb blir å følge kundene tett og sørge for at vi leverer avtalt kvalitet til riktig tid og kostnad.

Hos oss vil du utvikle deg

I Sweco verdsetter vi medarbeidere som tar initiativ og viser ansvar. Du er åpen, oppmerksom og engasjert, og du ønsker å bidra til å styrke vår identitet som faggruppe. Vi setter stor pris på reflekterte kolleger med egne meninger, som kan være aktive bidragsytere innenfor sine fagfelt.

Dine viktigste arbeidsoppgaver vil typisk være:

  • Energikartlegging
  • Prosjektering av energigjenvinning
  • Energiledelse
  • Vurdering av energikilder

Og vi ser for oss at du har følgende bakgrunn:

  • Master eller bachelor grad innenfor relevant fagfelt
  • 5 års erfaring innenfor relevant fagfelt

Vi lover deg tidlig ansvar, en fleksibel arbeidshverdag og ikke minst et inspirerende arbeidsmiljø! Vi tilbyr videre fem ukers ferie + fri i romjul og påske, sosiale arrangementer og gunstige forsikringsordninger, konkurransedyktig lønn og moderne kontorlokaler.

For spørsmål eller en uforpliktende prat kan du kontakte Regionleder Asgeir Kvam på telefon +47 450 24 612 - Vi gleder oss til å høre fra deg! Søknader vurderes fortløpende.

Stillingsinfo

Frist24. november 2023
ArbeidsspråkNorsk

Kontaktperson


Stillingstyper

Fast ansettelse

Industrier


Se flere stillinger fra Sweco Norge

Ingen vet nøyaktig hvordan fremtiden blir. Én ting er likevel sikkert: Vi møter den best med engasjement og nysgjerrighet, og vi må fortsette å spille hverandre gode. Sweco er for alle som vil forme fremtidens byer og samfunn.