Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Driftspersonell

Vi søker serviceinnstilte medarbeidere til vår driftsavdeling for sommeren 2024

Statens vegvesen Fåberg14. januar 2024
Søk her

Kontaktperson

Morten Reiten

Leder for formidling og drift

+47 986 89 898

Er du den vi ser etter?

Vil du jobbe med drifts, vedlikeholds og/eller renholdsoppgaver ved et godt besøkt museum med store og varierte publikumsområder? Vi ansetter nå personale til å hjelpe våre fast ansatte gjennom sommersesongen 2024. Du jobber etter fastlagt vaktplan og noe helgejobbing inngår. Nødvendig opplæring vil bli gitt.

Arbeidsoppgaver:

  • Renhold i museets bygninger
  • Vedlikehold av utearealer i museumsparken (gressklipping, krattrydding osv.)
  • Andre forefallende oppgaver

Vi ser etter sommeransatte som:

  • Liker å være i kontakt med publikum og yte god service
  • Synes at variert praktisk arbeid inne og ute i all slags vær er kjekt
  • Er ansvarsbevisste, løsningsorienterte og pålitelige
  • Er selvstendige, men også gode til å samarbeide med andre

Personlig egnethet vil bli tillagt vekt.

Kvalifikasjonskrav:

  • Du må fylle 16 år før oppstart

For noen av stillingene vil det være mulig med oppstart/opplæring i april/mai, og noen stillinger vil kunne forlenges til september/oktober.

Annet om stillingen

Statens vegvesen mener at inkludering og mangfold er en styrke. Vi ønsker medarbeidere med ulike kompetanser, fagkombinasjoner, livserfaring og perspektiver for å bidra til enda bedre oppgaveløsning. Vi vil tilrettelegge for medarbeidere som har behov for det.

Vi gjør oppmerksom på at opplysninger om din søknad kan bli offentliggjort selv om du har bedt om unntak fra offentlig søkerliste. Du vil bli varslet om dette.

Vi ber om at du registrerer din utdanning og yrkeserfaring i Jobbnorge. Vi ber også om at du vedlegger relevante vitnemål, attester og CV.

Har du spørsmål ifm utfyllingen av elektronisk CV, kan du kontakte kundeservice hos Jobbnorge på e-post: kundeservice@jobbnorge.no eller ringe på telefon 75 54 22 20.

Vi gleder oss til å høre fra akkurat deg!

Om Norsk vegmuseum

Norsk vegmuseum er et av Norges største teknisk-industrielle museum. Museet har 4000 kvadratmeter innendørs utstillinger med vei- og kjøretøyhistorie, et stort friluftsmuseum med en mengde bygninger og anleggsmaskiner og en unik tunnel som viser norsk fjellsprengningshistorie. Museet har et moderne, nasjonalt trafikksikkerhetssenter. Vi er nærmeste nabo til Hunderfossen Familiepark nord i Lillehammer, og har ca. 80.000 besøkende i året. Museet eies og drives av Statens vegvesen og har et nasjonalt ansvar for norsk veg- og trafikkhistorie

Vil du vite mer om stillingene kan du kontakte leder for formidling og drift, Morten Reiten, mobil+47 986 89 898

Stillingsinfo

Frist14. januar 2024
ArbeidsspråkNorsk

Kontaktperson

Morten Reiten

Leder for formidling og drift


Stillingstyper

Internship & sommerjobb

Industrier


Se flere stillinger fra Statens vegvesen

Statens vegvesens leder an i utviklingen av et framtidsrettet, effektivt, miljøvennlig og trygt transportsystem. Vi bygger, drifter og vedlikeholder landets riksveier, og vi tar vare på helheten gjennom vårt nasjonale ansvar for beredskap på veg og ved utvikling av tydelig regelverk og standarder for alle.

Gjennom arbeid og tilsyn med trafikanter og kjøretøy, ny teknologi og utvikling av digitale tjenester sikrer vi trafikantene og næringslivet en tryggere, enklere og grønnere reisehverdag.

Virksomheten vår er organisert gjennom Vegdirektoratet og seks divisjoner.