Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Driftsingeniør

Hvorfor Statkraft?

StatkraftKorgen1. oktober 2023
Søk her

Kontaktpersoner

Torkel Otto Segrem

Leder for Regionsentralen Region Nord

+47 952 25 499

Tore Bjørnå-Hårvik

Head of Production

Nøkkelord

Operativ arbeidshverdagGodt arbeidsmiljø

Vil du ha en sentral rolle i produksjonen av 10 % av Norges energi? Synes du det høres spennende å jobbe i grensesnittet mellom teknikk, miljø og vassdrag, kraftmarked? Statkraft region Nord-Norge søker etter driftsingeniør.

Du skal styre og overvåke produksjonsanleggene, utøve funksjonen som leder for kobling og planlegge kraftproduksjonen i nært samarbeid med markedsmiljøet i Oslo og kraftverksgruppene. Arbeidet vil bestå av helkontinuerlig skift. Du vil inngå i et trivelig og sterkt fagmiljø i møtepunktet mellom teknikk, vassdrag og kraftmarked.

Hvorfor Statkraft Region Nord-Norge?

Med våre produksjon- og reguleringsanlegg har vi fått tildelt et stort ansvar for å forvalte disse til det beste for samfunnet gjennom produksjon av fornybar energi til det grønne skifte. Vi skal sikre tilgjengelig anlegg slik at det er strøm og lys i de mange hjem og med et stadig mer varierende vær er vann- og flomhåndtering i våre regulerte vassdrag en viktig oppgave.

Stillingen ligger i produksjonsavdelingen som er plassert i Vesterli – Korgen. Korgen er sentralt plassert på Helgeland med flotte nybygde veier mellom byene. Helgeland er en spennende region i sentrum av det grønne skifte og har mange spennende aktiviteter knyttet til ny industri. Med fantastisk kyst, spektakulære fjell og nasjonale laksevassdrag gjør det mulig å dyrke interesser som kajakk, båt, fiske, toppturer og jakt eller kaffebesøk i sjarmerende småurbane bysentrum.

Arbeidsdagen i Region Nord-Norge

I produksjonsavdelingen vil du være en del av et kompetent team med totalt 16 ansatte. Produksjonsavdelingen har ansvaret for manøvreringen av magasin og vassdrag samt styring og overvåking av produksjonsanleggene. Som driftsingeniør vil du være en del av et team av 8 kollegaer som sammen med resten av avdelingen skal sørge for optimal ressursutnyttelse og tilgjengelighet for våre produksjonsanlegg.

Din arbeidshverdag vil være en kombinasjon av å styre og overvåke produksjonsanleggene, utøve funksjonen som leder for kobling. Du skal også planlegge kraftproduksjonen på kort sikt i nært samarbeid med markedsmiljøet i Oslo og kraftverksgruppene.

Kvalifikasjoner

Hvem er du?

Vi ser etter en initiativrik og fremoverlente person som ønsker å bidra til gode leveranser for Statkraft. Våre leveranser er resultatet av et godt samarbeid så vi trenger en person som ønsker å bidra til at vi gjør hverandre gode.

  • Høyere teknisk utdanning tilsvarende bachelornivå, fortrinnsvis innenfor energi.
  • Det kreves god skriftlige og muntlig fremstillingsevne på norsk og engelsk.
  • Erfaring og personlig egnethet vektlegges.
  • Du kan være nyutdannet da grundig opplæring vil bli gitt.

Vi vektlegger personlige egenskaper som samsvarer med våre verdier;
kompetent, ansvarlig og nyskapende.

Ytterligere informasjon

Hva vi tilbyr

En karriere i Statkraft er meningsfylt – hver eneste medarbeider bidrar til en reell forskjell for samfunnet og vår felles framtid. Sammen med faglig sterke kolleger i et godt arbeidsmiljø vil du være tett på produksjonen av den fornybare energien som skal være med å løse klimautfordringen vi står overfor. Samtidig som du kan være stolt av at ditt arbeid, kan vi også tilby mange andre fordeler:

  • Godt arbeidsmiljø med mange dyktige kollegaer.
  • En operativ arbeidshverdag hverdag med stort ansvar.
  • Spennende og variert arbeidsoppgaver.
  • Gode muligheter for faglig- og personligutvikling

Statkraft tilbyr konkurransedyktige ansettelsesvilkår og ytelsesordninger, og vi er en pålitelig arbeidsgiver som alltid setter helse- miljø og sikkerhet først. Vi tror at et trygt og sunt arbeidsmiljø er et spørsmål om valg, ikke tilfeldigheter.

Statkraft forvalter kritisk infrastruktur og tjenester i flere land. Søkeren må være kvalifisert for sikkerhetsklarering og autorisasjon.

Søknadsfrist: 01.10.23
Oppmøtested: Korgen

Kontaktperson: Ved spørsmål vedrørende stillingen kan du kontakte Leder for Regionsentralen Region Nord, Torkel Otto Segrem, tlf 952 25 499, eller Head of Production, Tore Bjørnå-Hårvik tlf 977 76 444

Stillingsinfo

Frist1. oktober 2023

Kontaktpersoner

Torkel Otto Segrem

Leder for Regionsentralen Region Nord

Tore Bjørnå-Hårvik

Head of Production


Stillingstyper

Fast ansettelse

Industrier


Se flere stillinger fra Statkraft

Statkraft skal styrke de norske produksjonsenhetene innen produksjonsplanlegging, analyse, digitalisering og utviklingsarbeid, og om en del av denne satsingen søker vi nå etter fire dyktige, kompetente og initiativrike personer som vil samarbeide om å løfte Statkrafts produksjon til nye høyder, med et mangfold av spennende arbeidsoppgaver som du kan se av stillingsbeskrivelsene nedenfor.

Samfunnet og kraftbransjen gjennomgår en enorm forandring mot et fornybart samfunn, og for å møte fremtidens behov må vi fortsette å utvikle oss.