Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Åpen stilling

Drammen er Drømmen!

RambøllDrammen29. desember 2023
Søk her

Kontaktperson

Nina Merethe Wiley

Kontorleder for Rambøll Drammen

nina.wiley@ramboll.no

Ønsker du å bli en del av Drammens største fagmiljø innen prosjektering? Vil du bli involvert i de viktigste prosjektene i byen? Ønsker du å jobbe i et selskap med en tydelig satsing på innovasjon og faglig utvikling?

Rambøll Drammen har et flerfaglig kompetansemiljø som er på leting etter flere rådgivere med erfaring innen bygg og anlegg som ønsker å komme nærmere på en bærekraftig fremtid. Høres dette ut som en spennende mulighet? Da anbefaler vi deg å legge inn en søknad eller bare kontakte oss for en hyggelig og uforpliktende prat.

Rambøll i Drammen

Du vil være del av byens største fagmiljø innen prosjektering. Vi har utviklet Drammen i over 75 år og er sentralt posisjonert for den rivende utviklingen som skal skje i og rundt Drammen i årene som kommer. Fjordbyen, transformasjonen av Tangen-området, visjonene rundt Strømsø, Gullhaug og Glassverket er bare noen av de mange stedene hvor det skal investeres og bygges mye fremover.

Rambøll Drammen har i dag tilhold i Erik Børresens Allé 7 med sine nærmere 200 ansatte. Hos oss vil du få kollegaer fra 20 ulike fagmiljøer innenfor kontorets vegger.

Om deg

Vi er interessert i å komme i kontakt med deg som har begynt å tenke på nye utfordringer og som er interessert i å vite mer om oss i Rambøll. Tiden er kanskje ikke helt riktig for deg akkurat nå, men vi vil gjerne etablere en kontakt for å diskutere mulige karriereveier med oss. For denne rollen tror vi at du har noen års erfaring innen et relevant fagområde.

Noen av fagområdene vi jobber innenfor er:

 • Konstruksjonsteknikk
 • VVS
 • Elektro
 • Prosjektledelse
 • Miljø
 • Vann
 • Veg
 • SmartMobility
 • Brukonstruksjoner
 • Energi
 • Risk management
 • BIM

Hvis du synes at dette høres som deg eller blir du nysgjerrig, kan dette være den perfekte muligheten for deg.

Hva vi tilbyr deg

 • Vi investerer i deg og utviklingen din
 • Vi har gode ledere som følger våre lederprinsipper
 • Inspirerende kollegaer, kunder og prosjekter
 • Et selskap med bærekraft i fokus innen alt vi gjør
 • Den langsiktige tenkningen hos et selskap som eies av en stiftelse
 • Fri med lønn alle virkedager mellom jul og nyttår, samt tirsdag og onsdag i påskeuken.
 • Fleksible arbeidsforhold
 • Et svært godt arbeidsmiljø på kontoret
 • Vi er opptatt av lokalsamfunnet vårt og vi ønsker å bidra til en positiv og bærekraftig utvikling av byen vår.

Vi skaper bærekraftige samfunn

Rambøll er et globalt ingeniør-, arkitektur- og konsulentselskap. Vi jobber for bærekraftig endring sammen med våre kunder – det vil si at vi både utfordrer og motiverer til løsninger som gir lavere klimafotavtrykk, legger til rette for sirkulærøkonomi, ivaretar naturmangfold, sosialt mangfold og sikrer gode klimatilpasninger for å nevne noe. Vi kombinerer vår innsikt og evne til å drive frem positiv forandring og bringer den videre til våre kunder som ideer, som kan realiseres og gjennomføres. Hos Rambøll står mennesket i sentrum, og selskapet har siden det ble etablert i 1945 hatt en klar visjon om hvordan et ansvarlig selskap opptrer. Vi er åpne og nysgjerrige, og tror ulikhet beriker vårt fellesskap og styrker vår evne til å levere både innovasjon og kvalitet. Vi respekterer, omfavner mangfold og inviterer til et inkluderende miljø der medarbeidere kan blomstre og realisere hele sitt potensial.

Har du lyst til å bli en del av Rambøll?

Send inn dine detaljer ved å bruke vårt rekrutteringssystem. Her kan du legge ved CV, motivasjonsbrev og andre dokumenter.

Hvis du har spørsmål, kan du gjerne kontakte kontorleder for Rambøll Drammen Nina Merethe Wiley, nina.wiley@ramboll.no mob. +47 911 40 707.

Tusen takk for at du tok deg tid til å søke. Vi ser frem til å lese søknaden din.

Rambøll i Norge

I Norge har vi 14 kontorer med til sammen 1700 fageksperter, som jobber tverrfaglig på store og små prosjekter. Som første norske virksomhet og første rådgivende ingeniørvirksomhet i verden er Rambøll sertifisert etter FNs 17 bærekraftsmål.

Likestilling, mangfold og inkludering

Rambøll ser på mangfold som en styrke, og vi mener ulike erfaringsbakgrunner og perspektiver er grunnleggende for å kunne skape bærekraftige samfunn. Vi har forpliktet oss til å skape et arbeidsmiljø som fremmer likestilling, mangfold og inkludering på alle nivåer i organisasjonen. Vi tror ulikhet beriker vårt fellesskap og styrker vår evne til å levere innovasjon og kvalitet og vi ønsker oss derfor medarbeidere med variert bakgrunn. Rambøll er som arbeidsgiver forpliktet til sikre at stillinger kan fylles av kandidater med funksjonsnedsettelse. Ta gjerne kontakt med vårt rekrutteringsteam under søknadsprosessen for å snakke om eventuelle tilpasninger som kan være nødvendige for deg.

Stillingsinfo

Frist29. desember 2023
ArbeidsspråkEnglish

Kontaktperson

Nina Merethe Wiley

Kontorleder for Rambøll Drammen


Stillingstyper

Fast ansettelse

Industrier


Se flere stillinger fra Rambøll

Rambøll er en global samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg, arkitektur & plan, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting. I Norge er vi 1500 medarbeidere fordelt på 16 kontorer og internasjonalt har vi totalt 15 000 medarbeidere lokalisert i 35 land. Sammen med våre kunder søker Rambøll mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Slik inspirer vi hverandre til å se forbi det åpenbare - hver dag!