Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Domenearkitekt til Apotek 1

Har du lyst på et større ansvar som domenearkitekt i Norges største apotekkjede? 

Jefferson WellsLørenskog4. august 2024
Søk her

Kontaktpersoner

Amanda Garen

Rådgiver, Jefferson Wells

amanda.garen@jeffersonwells.no

Jonas Mathisen Ripegutu

Rådgiver research og analyse, Jefferson Wells

Apotek 1 er en arbeidsgiver med spennende muligheter! Med over 450 apotek har vi også ambisjoner om å bli en av Norges største netthandelsaktører med milliardomsetning på nett. På Skårersletta ligger Apotek 1 sitt sentralapotek som håndterer netthandel i tillegg til leveranser til sykehjem. Videre har Apotek 1 et stort sentralt distribusjonslager hvor tusenvis av forpakninger håndteres gjennom lagerhaller fulle av helautomatiserte maskiner, med en multidosefabrikk på Skårersletta. Administrasjonen bestående av fagkonsulenter innen helse, varehandel og IT finnes også i samme lokaler. Alt dette understøttes av IT-systemer, både egenutviklede, skreddersydde systemer, skybaserte så vel som lokale løsninger tilpasset helsesektoren Apotek 1 er en del av, kjededrift og varehandel.

Hva mer bør du vite?

I Apotek 1 har vi flere ulike domener vi retter fokus mot, og du vil ha et fokus inn mot et domene, samtidig som det også jobbes på tvers. Her vil du eksempelvis jobbe med prosesser og IT-støtte for håndtering av:

 • Omnikanal og salgskanaler
 • Resepter og helsetjenester
 • Logistikk
 • Kategoristyring
 • Samt støtteprosesser som HR, kvalitet etc.

Sømløse kundereiser på tvers av kanaler er viktig for å bidra til en enklere helsehverdag mot våre digitale kanaler, og vi trenger en dyktig pådriver til å finne de beste løsningene og den mest hensiktsmessige veien til å implementere disse.

Hva vil din rolle være?

I rollen som domenearkitekt vil du være ansvarlig for å utrede og produsere forretningsmessige og teknologiske målbilder, veikart og løsningsdesign sammen med kollegaer fra ulike avdelinger av Apotek 1, samt våre partnere. Du vil jobbe med en variert systemportefølje med mange ulike teknologier, og utrede brukervennlige og trygge IT-løsninger på tvers av disse.

Løsningsdesign omfatter både funksjonelle beskrivelser som prosessbeskrivelser, og tekniske beskrivelser som systemintegrasjonsskisser og informasjonsarkitektur, samt å identifisere de endringene i systemlandskapet som må implementeres for å realisere designet. Du vil holde deg oppdatert på nye teknologier, og gi råd om hvordan disse kan understøtte videreutvikling av våre digitale kanaler og tjenester.

Hos oss vil du bidra til å utforme sentrale arkitekturprinsipper og referansearkitekturer, og utrede løsningsdesign i henhold til disse. Du vil jobbe i tverrfaglige produktområder, og være sentral i å videreutvikle selskapet.

Stillingen er en del av vår avdeling Virksomhetsarkitektur som vi nå ønsker å forsterke. Teamet består i dag av 6 ansatte som har god kultur for kunnskapsdeling og samarbeid. Vi brenner for å videreutvikle Apotek 1, og håper å få en kollega med på laget med de samme ambisjonene!

Hvem er du?

Vi ser etter en engasjert kollega med solid forretningsmessig og teknologisk forståelse, som trives med faglig lederskap og har evner til å skape gode kontakter. Du bør være teknologinøytral, nysgjerrig og ivrig etter å lære.

Vi håper du har sammenlagt fem års erfaring innen forretnings- og IT-arkitektur og utvikling eller konfigurasjon av IT systemer. Relevant domenekunnskap knyttet til kategoristyring er ønskelig.

Av formell kompetanse ser vi for oss at du har høyere utdannelse på bachelor- eller masternivå innen et relevant fagområde, samt at du behersker både norsk og engelsk, muntlig og skriftlig. Særlig relevant erfaring kan kompensere for deler av utdanningskravet.

Vi tilbyr:

 • En spennende rolle der du får muligheten til å løse et viktig samfunnsoppdrag for et ledende norsk selskap.
 • Faglige utfordringer og personlige utviklingsmuligheter
 • Et inkluderende arbeidsmiljø bygget på tillit der vi støtter og bryr oss om hverandre
 • Gode lønnsbetingelser og attraktive personalgoder, som meget gunstige forsikring- og pensjonsordninger
 • Mulighet til å delta i et aktivt bedriftsidrettslag med tilgang til flotte treningsfasiliteter
 • En spennende rolle i en i en kjede med ambisjoner - i flere år har Apotek 1 blitt kåret til bransjevinner i Norsk kundebarometer og har de mest fornøyde kundene
 • En arbeidsgiver som tar et tydelig samfunnsansvar innen omsorg og helse- vi samarbeider med Røde Kors for å styrke Røde Kors sitt humanitære arbeid lokalt

Som du ser er det veldig mange grunner til å jobbe i Apotek 1, men vi ønsker likevel å gi deg en til! Her er et utsagn fra utviklingsteamet vårt:

«Arbeidet her føles litt mer meningsfullt. Man får jobbe med å gi livsviktige medisiner, til rett tid, i rett mengde. Man er med å passe på at folk får et bra liv. Du føler du har en litt annen motivasjon til å gjøre en bra jobb.»

Søknadsinformasjon

Jefferson Wells samarbeider med Apotek 1 i rekrutteringsprosessen og håndterer alle henvendelser på vegne av selskapet. Registrer din CV og søk på stillingen på www.jeffersonwells.no.

For ytterligere spørsmål om rollen er du velkommen til å ta kontakt med vår rekrutteringspartner Jefferson Wells ved

 • Amanda Garen / tlf. 404 14 347 / amanda.garen@jeffersonwells.no
 • Jonas Ripegutu / tlf. 997 72 728 / jonas.ripegutu@jeffersonwells.no

Vi er opptatt av mangfold og inkludering og oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke.

Sted: Skårersletta 55, 1473 Lørenskog

Om Apotek1

Apotek 1 er Norges ledende apotekkjede. Vi har over 460 apotek fordelt på alle landets fylker, et innholdsrikt nettapotek og grossistlagre på Lørenskog, i Lillestrøm og i Narvik. Apotek 1 er også landets største leverandør av legemidler pakket i multidose og av legemidler og tjenester til kommunehelsetjenesten. Til sammen er vi over 5000 dedikerte medarbeidere og vi har en stolt kultur med klare ambisjoner om å alltid leve opp til vårt slagord «vår kunnskap – din trygghet». Kompetanse og kvalitet er kjernen i vår virksomhet, og faglig og personlig videreutvikling av våre medarbeidere står helt sentralt hos oss.

Stillingsinfo

Frist4. august 2024

Kontaktpersoner

Amanda Garen

Rådgiver, Jefferson Wells

Jonas Mathisen Ripegutu

Rådgiver research og analyse, Jefferson Wells


Stillingstyper

Fast ansettelse,Privat

Industrier


Se flere stillinger fra Jefferson Wells

Jefferson Wells leverer konsulent- og rekrutteringstjenester innen ledelse, teknologi og økonomi. Vi tiltrekker oss spesialister med kvalifikasjoner og ferdigheter som bidrar til å skape verdi for våre kunder. Selskapet er landsdekkende med kontorer i Oslo, Kristiansand, Bergen, Stavanger og Trondheim. Navnet er nytt, men vår historie i det norske markedet strekker seg tilbake til 1973. Jefferson Wells er en del av ManpowerGroup. Jefferson Wells leverer morgendagens ledere og spesialister. Les mer på jeffersonwells.no