Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Division unit director Industry

RambøllTrondheim5. august 2023
Søk her

Kontaktperson

John Kenneth Selven

Divisjonsdirektør Industri, Forretningsutvikling og Logistikk

john.selven@ramboll.no

Rambøll har en strategisk satsing på Industri, og skal bistå industrien med det grønne skiftet. Vi har stor oppdragsmengde både nasjonalt og internasjonalt. Vår hovedsatsing innenfor industrisegmentet er Grønn industri (batteri og fornybare energikilder), Næringsmiddelindustri og Akvakultur.

Vi har en betydelig vekst og trenger derfor å forsterke vår ledelse innen industrisatsingen.

Hos oss vil du bli leder for 25 dedikerte og svært erfarne fagfolk som jobber med markedets mest spennende prosjekter. Vi jobber med strategisk rådgivning, prosjektutvikling og gjennomføring av store industriprosjekt. Vi jobber innenfor ulike markedssegment som industri, akvakultur, næringsmiddelindustri, logistikk og energi. Teamet har en nøkkelrolle i å utvikle og gjennomføre Rambølls industriprosjekter. Vi arbeider for tiden med flere spennende produksjonsanlegg, lakseslakteri og settefiskanlegg samt store industriprosjekter for batteriproduksjon som f.eks. Freyr, Mowi, Nova Sea.

Hos oss får du ansvaret for markedsutvikling i dine utvalgte sektorer og blir aktivt medspiller i våre prosjekter. Du er opptatt av markeds- og forretningsutvikling, har høyere relevant utdanning, ledererfaring fra industri eller akvakultur og erfaring med endringsprosesser. Dette vil sammen med personlige egenskaper bli vektlagt i utvelgelsen.

Arbeidssted vil være Trondheim og du rapporterer til Divisjonsdirektør Industri, Forretningsutvikling og Logistikk.

Inviting bright minds

Vil du bli utfordret faglig og utvikle ekspertisen din i et åpent, fleksibelt og samarbeidsorientert arbeidsmiljø? I Rambøll får du brukt din kunnskap til å skape et bedre samfunn og øke livskvaliteten for menneskene som bor der. Du blir en del av et globalt selskap som har vært i vekst siden oppstarten i 1945. Vi jobber sammen på prosjekter som bidrar til bærekraftig endring, både sosialt, økonomisk og for miljøet.

Bli en del av vår industrisatsing

Her blir du en del av et ekspansivt og utviklende miljø som jobber med store prosjekter innenfor grønn industri, næringsmiddelindustri og akvakultur. Teamet har en sentral rolle i å utvikle Rambølls industrisatsing.

Dine hovedoppgaver og ansvarsområder vil være:

 • Ha fokus på kunderelasjoner, markedsarbeid og markedsutvikling.
 • Representere enheten og skape god dialog/markedsføring internt nasjonalt og internasjonalt.
 • Representere enheten på arenaer/møter hvor det er naturlig å være representert.
 • Videreutvikle egne ansatte gjennom godt lederskap
 • Rekruttering av riktig kompetanse.

Vi støtter den faglige utviklingen din

Medarbeiderne våre er vår viktigste ressurs, og den faglige veksten din en forutsetning for vår suksess. Fra du starter hos oss får du den støtten du trenger for å utvikle deg videre. I denne rollen vil det faglige utgangspunktet ditt for eksempel være:

 • Høyere utdanning - gjerne mastergrad innen økonomi eller teknologi.
 • Forståelse for prosjektarbeid.
 • Ledererfaring fortrinnsvis fra industrien, gjerne hvor du leder andre ledere, eller som en del av en ledergruppe.
 • Stort nettverk og kunnskap om beslutningsprosesser primært i privat sektor.
 • God forretningsforståelse.
 • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne på både norsk og engelsk.
 • Du bør også ha lyst til å arbeide med kunder og andre samarbeidspartnere og ha evnen til å tenke tverrfaglig og se helheten.

Personlige egenskaper vi vektlegger positivt

 • Kommersiell og forretningsmessig orientert
 • Endringsorientert og robust
 • Empatisk, motiverende og samlende leder
 • Analytisk og tydelig
 • Evne til å bygge sterke relasjoner internt og eksternt

Rambøll i Norge

Rambøll er et av Norges ledende selskap innen rådgivende ingeniørtjenester, arkitektur og design. I Norge har vi 14 kontorer med til sammen 1700 eksperter, som jobber tverrfaglig på store og små prosjekter. Hos oss kan du bidra til å skape innovative og bærekraftige løsninger til nytte for kunden, sluttbrukeren og samfunnet.

Slik søker du

Søk via nett, ved å trykke på søkeknappen og laste opp CV, søknad og annen relevant dokumentasjon. Vi ser frem til å høre fra deg. Søknadsfrist: 15.08.2023. Vi har ferie i juli, og leser søknader når vi er tilbake i august.

Har du spørsmål? Kontakt gjerne John Kenneth Selven, Divisjonsdirektør Industri, Forretningsutvikling og Logistikk Tlf. 907 72 781- epost: john.selven@ramboll.no.

Stillingsinfo

Frist5. august 2023
ArbeidsspråkEnglish

Kontaktperson

John Kenneth Selven

Divisjonsdirektør Industri, Forretningsutvikling og Logistikk


Stillingstyper

Fast ansettelse

Industrier


Se flere stillinger fra Rambøll

Rambøll er en global samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg, arkitektur & plan, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting. I Norge er vi 1500 medarbeidere fordelt på 16 kontorer og internasjonalt har vi totalt 15 000 medarbeidere lokalisert i 35 land. Sammen med våre kunder søker Rambøll mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Slik inspirer vi hverandre til å se forbi det åpenbare - hver dag!