Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Disiplinleder industri

Jobb med de største industriprosjektene i Norge!

RambøllTrondheim14. januar 2024
Søk her

Kontaktperson

Bård Sandberg

Avdelingsleder

baard.sandberg@ramboll.no

Ønsker du å drive det grønne skiftet i industrien? Vil du bli en del av et selskap med sterk strategisk satsing på bærekraft? Trigges du av å jobbe med de største industriprosjektene i Norge?

Hvis du synes at dette høres som deg eller blir du nysgjerrig, kan denne stillingen være den perfekte muligheten. Bidra inn i industriteamet som vår som vår nye disiplinleder, og hjelp oss å komme nærmere på en bærekraftig fremtid. Ta gjerne kontakt for en uformell prat om stillingen.

Din nye stilling

Som vår nye disiplinleder industri vil du bruke din kompetanse og erfaring innen prosjektledelse og teknologiutvikling til å bistå Rambølls kunder med i å realisere store industriprosjekter. Du blir involvert i hele verdikjeden, fra ideutvikling til ferdig gjennomførte prosjekter. Hos oss blir du en sentral leder i tverrfaglige team som kjennetegnes av god kommunikasjon internt og eksternt.

Rambølls industridivisjon har en stor oppdragsmengde både nasjonalt og internasjonalt. Vår hovedsatsing innenfor industrisegmentet er Grønn industri (batteri og fornybare energikilder), Næringsmiddelindustri og Akvakulturindustri.

Dine fremste ansvarsområder vil være:

 • Ledelse og utvikling av delprosjekter/fagdisipliner i industriprosjekter fra tidlig fase til ferdigstillelse.
 • Teknologiutvikling for å styrke våre kunders verdikjede.

Teamet ditt

Her blir du en del av et ekspansivt og utviklende miljø på ca. 50 personer som jobber med store prosjekter innenfor Grønn industri, Næringsmiddelindustri og Akvakultur. Teamet har en sentral rolle i å utvikle Rambølls industrisatsing. Vi arbeider for tiden med store kunder som f.eks. Freyr, Mowi, Nova Sea og Hafslund Oslo Celsio.

Om deg

Vi vil støtte både personlig og faglig utvikling fra du begynner hos Rambøll slik at du raskt kommer inn i selskapet og kan vokse sammen med oss. Vi har likevel definert følgende kvalifikasjoner og ferdigheter for å lykkes i denne stillingen:

 • Høyere utdanning innen relevante fag (f.eks. Maskinteknikk, Metallurgi, Kjemiteknikk, Varmeteknikk, Prosessteknikk, Reguleringsteknikk/ Automatisering prosjektledelse).
 • Minimum 5 års erfaring fra industrivirksomhet, gjerne prosessindustri, næringsmiddelindustri eller akvakulturnæring.
 • Nettverk innen relevante industrisegmenter.
 • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne på både norsk og engelsk.

Du bør være kundeorientert også ha lyst til å arbeide med kunder og andre samarbeidspartnere og ha evnen til å tenke tverrfaglig og se det store bildet.

Hva vi tilbyr deg

 • Vi investerer i deg og utviklingen din.
 • Vi har gode ledere som følger våre lederprinsipper.
 • Inspirerende kollegaer, kunder og prosjekter.
 • Et selskap med bærekraft i fokus av alt vi gjør.
 • Den langsiktige tenkningen hos et selskap som eies av en stiftelse.
 • Fri med lønn alle virkedager mellom jul og nyttår, samt tirsdag og onsdag i påskeuken.
 • Fleksible arbeidsforhold.
 • Et svært godt arbeidsmiljø på avdelingen.

Har du lyst til å bli en del av Rambølls industrisatsning?

Send inn dine detaljer ved å bruke vårt rekrutteringssystem. Her kan du legge ved CV, motivasjonsbrev og andre dokumenter.

Hvis du har spørsmål, kan du gjerne kontakte avdelingsleder Bård Sandberg. Mobil: +47 40 60 65 06, epost: baard.sandberg@ramboll.no

Frist: 14.01.2024

Tusen takk for at du tok deg tid til å søke. Vi ser frem til å lese søknaden din.

Vi skaper bærekraftige samfunn

Rambøll er et globalt ingeniør-, arkitektur- og konsulentselskap. Vi jobber for bærekraftig endring sammen med våre kunder – det vil si at vi både utfordrer og motiverer til løsninger som gir lavere klimafotavtrykk, legger til rette for sirkulærøkonomi, ivaretar naturmangfold, sosialt mangfold og sikrer gode klimatilpasninger for å nevne noe. Vi kombinerer vår innsikt og evne til å drive frem positiv forandring og bringer den videre til våre kunder som ideer, som kan realiseres og gjennomføres. Hos Rambøll står mennesket i sentrum, og selskapet har siden det ble etablert i 1945 hatt en klar visjon om hvordan et ansvarlig selskap opptrer. Vi er åpne og nysgjerrige, og tror ulikhet beriker vårt fellesskap og styrker vår evne til å levere både innovasjon og kvalitet. Vi respekterer, omfavner mangfold og inviterer til et inkluderende miljø der medarbeidere kan blomstre og realisere hele sitt potensial.

Rambøll i Norge

I Norge har vi 14 kontorer med til sammen 1700 fageksperter, som jobber tverrfaglig på store og små prosjekter. Som første norske virksomhet og første rådgivende ingeniørvirksomhet i verden er Rambøll sertifisert etter FNs 17 bærekraftsmål.

Likestilling, mangfold og inkludering

Rambøll ser på mangfold som en styrke, og vi mener ulike erfaringsbakgrunner og perspektiver er grunnleggende for å kunne skape bærekraftige samfunn. Vi har forpliktet oss til å skape et arbeidsmiljø som fremmer likestilling, mangfold og inkludering på alle nivåer i organisasjonen. Vi tror ulikhet beriker vårt fellesskap og styrker vår evne til å levere innovasjon og kvalitet og vi ønsker oss derfor medarbeidere med variert bakgrunn. Rambøll er som arbeidsgiver forpliktet til sikre at stillinger kan fylles av kandidater med funksjonsnedsettelse. Ta gjerne kontakt med vårt rekrutteringsteam under søknadsprosessen for å snakke om eventuelle tilpasninger som kan være nødvendige for deg.

Additional informations:

All your information will be kept confidential according to EEO guidelines.

Stillingsinfo

Frist14. januar 2024
ArbeidsspråkEnglish

Kontaktperson

Bård Sandberg

Avdelingsleder


Stillingstyper

Fast ansettelse,Ledelse

Industrier


Se flere stillinger fra Rambøll

Rambøll er en global samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg, arkitektur & plan, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting. I Norge er vi 1500 medarbeidere fordelt på 16 kontorer og internasjonalt har vi totalt 15 000 medarbeidere lokalisert i 35 land. Sammen med våre kunder søker Rambøll mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Slik inspirer vi hverandre til å se forbi det åpenbare - hver dag!