Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Designleder

Er du vår nye designleder for urbanisme?

RambøllOslo14. januar 2024
Søk her

Kontaktperson

Maren Hersleth Holsen

Divisjonsleder

maren.hersleth.holsen@henninglarsen.com

Nøkkelord

UrbanismeArealplanleggingSamfunnsplanlegger

I Henning Larsen er vi overbevist om at høy arkitektonisk kvalitet i kombinasjon med riktig areal- og byplanlegging er en forutsetning for å skape gode samfunn og omgivelser. Urbanisering og utfordringer knyttet til klimaendringer og tap av naturmangfold stiller større og større krav til planlegging og utforming av byene våre. Samtidig gir det oss muligheter for å skape byområder som ivaretar sosial bærekraft, gode boområder og opplevelser for oss som lever her. Vi søker nå etter en designleder/Lead Design for urbanisme som kan bidra til å styrke vår posisjon i Norge og internasjonalt.

Er du en erfaren urbanist, arkitekt eller landskapsarkitekt som løfter blikket og blir engasjert av å finne ut hvordan utforming og utvikling av helhetlig bygrep bidrar til å skape gode bymiljøer?

Bli en del av vårt urbanismeteam!

I Henning Larsen blir du en del av et stort fagmiljø med rundt 200 planleggere, arkitekter og landskapsarkitekter i Norge. Urbanismemiljøet i Henning Larsen globalt er i utvikling og som Lead Design urbanisme vil du være ansvarlig for å videreutvikle vår urbanismeprofil i Norge i nært samarbeid med ledelsen og et tverrfaglig urbanismeteam. Vi ser for oss at du får kontorplass på designstudioet vårt i Kongensgate i Oslo.

Henning Larsen har utviklet en egen, dialogbasert designmetodikk som gjennomføres i alle våre oppdrag og sikrer kvalitet. Som Lead Design får du en ledende rolle i vår designorganisasjon ved utvikling av konkurranser, prosjekter og metode, og bidrar i hele verdikjeden fra tidligfase og konseptutvikling, til ferdig gjennomførte oppdrag. Du vil få ansvar for designstrategier og utviklingsprosjekter, med et særlig vekt på Henning Larsens ambisjoner innenfor innovasjon, bærekraft, arkitekturkvalitet og byutvikling.

Høres dette ut som en spennende mulighet? Da anbefaler vi deg å legge inn en søknad eller bare kontakte oss for en hyggelig og uforpliktende prat.

Hvem vi søker

Vi søker en engasjert urbanist som kan dokumentere sterk designkompetanse og har tydelige ambisjoner innen bærekraftig byutvikling. Du kjenner til de ulike mekanismene som driver byutviklingen og har erfaring med å manøvrere i komplekse plan- og prosjekteringsprosesser. Dersom du i tillegg tør å delta i samfunnsdebatten og er trygg i formidling av faglige budskap? Ja, da har vi mye å snakke om!

I Henning Larsen jobber vi på tvers av fagdisipliner og samarbeider med mennesker fra mange fagområder med ulik bakgrunn og spesialisering. Vår designmetode bygger på deling og åpenhet hvor vi også inkluderer kunden i arbeidene våre. I Henning Larsen tør vi å utfordre hverandre og de vi jobber med til å ta bedre og mer helhetlige grep. Som person forventer vi derfor at du er en nysgjerrig lagspiller med blikk for helhet og forståelse for ulike ståsteder.

For denne rollen ser vi for oss at du:

 • Har solid erfaring fra konkurranser, designutvikling, ledelse og planlegging av komplekse byutviklingsprosjekter gjennom ulik skala, faser og prosjektforløp.
 • Evner å opparbeide kunderelasjoner, se nye markedsmuligheter og oppgaver.
 • Har høyere, relevant utdannelse, minimum på masternivå.
 • Snakker og skriver godt på norsk og engelsk.
 • Behersker relevante, digitale prosjekterings- og designverktøy.
 • Har minst 8 års relevant erfaring.

Hva vi tilbyr

 • Et profesjonelt og tverrfaglig arbeidsmiljø med stort fagnettverk og gode utviklingsmuligheter.
 • Engasjerte, dyktige og høyt kompetente kollegaer
 • Mulighet til å påvirke samfunnet og dine omgivelser gjennom nasjonale og globale prosjekter med høye miljøambisjoner, innovative løsninger og arkitektur i verdensklasse.
 • Vi støtter din faglige utvikling, og din faglige vekst er en forutsetning for vår suksess
 • Konkurransedyktige betingelser.

Slik søker du

Søk via nett, ved å trykke på søkeknappen og laste opp CV, søknad og annen relevant dokumentasjon. Vi ser frem til å høre fra deg. Søknadsfrist: 14.01.2024. Vi gjør oppmerksom på at søknadene behandles fortløpende.

Ta gjerne kontakt med Divisjonsleder Maren Hersleth Holsen, tlf. +47 93001449, maren.hersleth.holsen@henninglarsen.com dersom du ønsker ytterligere informasjon om stillingen.

Om Henning Larsen

Henning Larsen er en internasjonal arkitektvirksomhet med sterke skandinaviske røtter. Vårt mål er å skape og designe levende, bærekraftige bygninger, byer og samfunn, som får varig verdi for brukeren og for samfunnet og kulturen de er en del av. Henning Larsen ble grunnlagt i 1959 og har omkring 200 ansatte i Norge og 700 globalt innen fagene plan og urbanisme, arkitektur, landskapsarkitektur, interiør og lysdesign. Henning Larsen er en del av Rambøll-gruppen. Følg oss på Facebook, Instagram, LinkedIn eller Twitter.

Stillingsinfo

Frist14. januar 2024
ArbeidsspråkEnglish

Kontaktperson

Maren Hersleth Holsen

Divisjonsleder


Stillingstyper

Fast ansettelse,Ledelse

Industrier


Se flere stillinger fra Rambøll

Rambøll er en global samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg, arkitektur & plan, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting. I Norge er vi 1500 medarbeidere fordelt på 16 kontorer og internasjonalt har vi totalt 15 000 medarbeidere lokalisert i 35 land. Sammen med våre kunder søker Rambøll mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Slik inspirer vi hverandre til å se forbi det åpenbare - hver dag!