Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Cyber Security Specialist

Ønsker du å gjøre en reell forskjell?

HydroHaugesund, Høyanger20. mai 2024
Søk her

Kontaktpersoner

Jabber Abbas

Ansettende leder

+47 476 41 473

Magnus Harllerud Christensen

Rekrutterer

Ønsker du å gjøre en reell forskjell? I over hundre år har våre ansatte vært drivkraften bak å løse noen av verdens viktigste problemer – og vi håper du vil bli med å løse utfordringene i det neste århundret. Du bidrar til å påvirke vårt felles formål om å drive industriene våre og verden inn i en grønnere fremtid enten du jobber ved ett av våre resirkuleringsanlegg eller sikrer effektive prosesser for fornybar energi.

Bli en nøkkelspiller i cybersikkerhet hos Hydro!

Som IT/OT-tekniker hos Hydro, vil du være i frontlinjen for å sikre våre kritiske industrielle systemer. Har du forkjærlighet eller interesse for cybersikkerhet? Ønsker du å jobbe med sikkerhetsløsninger i en av verdens ledende industrier? Da er denne stillingen for deg.

Arbeidssted er ved Hydro sitt smelteverk på Karmøy eller i Høyanger - med mulighet for reiser nasjonalt og globalt.

Hvorfor Hydro?

 • Bli en del av et dynamisk team av sikkerhetseksperter og ha en direkte innvirkning på beskyttelsen av våre essensielle produksjonssystemer.
 • Jobb i et inkluderende og stimulerende miljø som fremmer både personlig og faglig vekst.
 • Ta del i globalt samarbeid og nyt muligheten for kontinuerlig læring gjennom praktisk arbeid, kurs, og konferanser.
 • God balanse mellom arbeid og fritid.
 • Fleksibel hjemmekontorløsning.
 • Majestetisk natur ved smelteverkene.

Vi verdsetter interesse og vilje til å lære høyere enn formell utdannelse. Velkommen til et miljø hvor læring, vekst og suksess går hånd i hånd.

Arbeidsoppgaver

En rolle som Cybersikkerhetstekniker (IT/OT) hos Hydro er allsidig med flere oppgaver som er avgjørende for sikkerheten og beskyttelsen av våre kritiske systemer:

 • Teknologiområde: Du blir tildelt ansvar innenfor et eller flere teknologiområder, basert på bakgrunn og interesser.
 • Sårbarhetshåndtering: Identifisere og håndtere sårbarheter og mulige trusler i tett samarbeid med vår IT-ressursforvalter og lokale I&T-eiere. Bidra til strategisk planlegging av oppdateringer og andre tiltak for å begrense mulige skadevirkninger av sårbarheter.
 • Sikkerhetsrolle i produktgrupper: Gi teknisk veiledning til produktgrupper, spesielt de som jobber med SCADA, PLS-teknologier og risiko- og ressursstyring. Tilrettelegg tekniske aktiviteter på ulike nivåer i ICS-miljøet i samsvar med vårt sikkerhetsrammeverk.
 • Hendelseshåndtering: Bidra med teknisk innsikt i hendelseshåndtering. Delta i den tekniske oppfølgingen for å effektivt håndtere og redusere sikkerhetshendelser.
 • Deteksjon og respons: Utvid logginnsamling for industrielle systemer som en del av sikkerhetsovervåkningen for å oppdage og reagere proaktivt på mulige trusler.
 • Kontinuerlig forbedring: Hold deg oppdatert på ny teknologi innenfor cybersikkerhet generelt og industriell cybersikkerhet. Hjelp det lokale smelteverket med å iverksette nye sikkerhetsløsninger, tjenester eller teknologier.
 • Risikostyring: Samarbeid med IT-administratorer og andre på tvers av organisasjonen for å gi støtte ved risikovurderinger og etterlevelse av retningslinjer.
 • Bevissthet rundt cybersikkerhet: Opptre som en veileder innen cybersikkerhet for det lokale smelteverket, og oppfordre til en kultur med bevissthet rundt cybersikkerhet og beste praksis. 

Ønskede kvalifikasjoner

 • Bachelorgrad innen et relevant fagfelt eller tilsvarende erfaring foretrekkes. Sertifiseringer innen cybersikkerhet er en fordel, men ikke et krav.
 • Beherske norsk og engelsk, muntlig og skriftlig.
 • Sterk interesse og erfaring i både IT og OT-systemer, med et spesielt fokus på cybersikkerhet.
 • Evne til å samarbeide på tvers av organisasjonen og løse problemer proaktivt.

Engasjement for kontinuerlig læring og utvikling innen industriell cybersikkerhet.

Bli med oss

Bli en del av vårt team hvor du kan vokse faglig og personlig samt bidra til sikkerheten av kritiske systemer. Er du klar for en utfordrende og givende stilling hos Hydro? Søk nå og bli med oss for en tryggere industriell fremtid!

Tilleggsinformasjon

Send inn din CV og et kortfattet følgebrev der du beskriver din relevante erfaring og prestasjoner. Vennligst legg ved alle relevante attester med søknaden din (akademiske vitnemål/diplomer, sertifikater osv.). Kun søknader mottatt gjennom vårt nettbaserte system vil bli vurdert, ikke via e-post. Som en del av vår rekrutteringsprosess, bruker vi Semac for bakgrunnssjekk.

Søknadsfrist: 20.05.24

For spørsmål kontakt:

Ansettende leder: Jabber Abbas, (Norway +47) 476 41 473

Rekrutterer: Magnus Hallerud Christensen, (Norway +47) 478 49 693

Stillingsinfo

Frist20. mai 2024

Kontaktpersoner

Jabber Abbas

Ansettende leder

Magnus Harllerud Christensen

Rekrutterer


Stillingstyper

Fast ansettelse

Industrier


Se flere stillinger fra Hydro


Vil du være med på å forme en bærekraftig fremtid?
Med sine 30 000 ansatte verden over og sin tilstedeværelse i en rekke markeder for aluminium, metallgjenvinning og fornybar energi besitter Hydro unik innsikt, kunnskap og kompetanse.

Vi har en stolt historie og ønsker å være ledende i arbeidet med å skape en bærekraftig fremtid ved å utvikle naturressurser til innovative produkter og løsninger. Det er alle våre dyktige medarbeidere som er vår viktigste suksessfaktor.

Klikk her for å utforske vår verden og kjernen i vår virksomhet.