Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Cloud Engineer

Vi søker deg som har lyst til å jobbe med design, utvikling og drift av etatens skyplattformer

Statens vegvesenSkien16. november 2023
Søk her

Kontaktpersoner

Frode Evenstad

Seksjonssjef

frode.evenstad@vegvesen.no

Statens vegvesen har en sterk satsning på public cloud og vi søker nå deg som har lyst til å jobbe med design, utvikling og drift av etatens skyplattformer, med fokus på Azure. Skyplattformteamet er under oppbygning og i vekst, det har ansvar for Azure og GCP i Statens vegvesen. Her får du være med å forme teamet og tjenesteporteføljen og vi vektlegger samarbeid i team, avdeling og ikke minst med brukere og partnere høyt.

Er vi de rette for hverandre?

Vi er teamorganisert på tjenenesteleveransene, mens seksjonene har ansvar for medarbeiderne. Klienttjenester er en av fem seksjoner på Infrastruktur og drift IT, og er hjemmegarasjen for vår nye Cloud Engineer. Kontorsteder for stillingen er i utgangspunktet Drammen, Skien eller Moss, men andre kontorsteder kan vurderes for den rette kandidaten. Ta kontakt, så ser vi hva som passer for deg og hva vi får til.

Vi oppfordrer kvinner spesielt til å søke på stillinger hos oss i Statens vegvesen IT.

Kvalifikasjoner:

  • Relevant høyere utdanning, min. 3 år. For kandidater med sterk og relevant arbeidserfaring for de aktuelle fagområdene, og gode personlige forutsetninger for stillingen, kan kravet til utdanning fravikes.
  • Vi ser etter medarbeidere som har kompetanse – kurs, sertifiseringer eller tilsvarende erfaring i Azureporteføljen. Det er en fordel med kjennskap til sikkerhetsprodukter i Microsoft Azure og tilleggsfunksjonalitet som Conditional Access; kjennskap til identitets- og autentiseringsmekanismer i Azure AD/Entra ID, bruk av hybrid AD, integrasjoner via Enterprise apps, graph API og app registrations, migrering av løsninger fra on-prem, og integrasjon mot løsninger on-prem.
  • Følgende kompetanse eller erfaring er også en fordel: tverrfaglig kompetanse på plattform og infrastruktur; interesse for å designe, sette opp og forvalte cloud-arkitektur; erfaring med PowerShell, automasjon/IaC; erfaring fra større driftsmiljøer.

Samarbeidsspråket i teamene er norsk, men gode kommunikasjonsevner på engelsk kan kompensere. Arbeidsoppgavene krever god muntlig og skriftlig fremstillingsevne på norsk, ev engelsk.

Dersom du har tatt hele eller deler av utdanningen din i utlandet, anbefaler vi en autorisert oversettelse av papirene dine og godkjenning fra HKDIR (https:hkdir.no/utdanning-fra-utlandet).

Personlige egenskaper

Vi ser etter deg som har gode kommunikasjons- og samarbeidsevner og som trives med arbeid i og koordinering mellom team. Vi er opptatt av å bygge fagmiljø, og ønsker at du er en god bidragsyter til teamene og fagmiljøet. Om du synes dette er en passende beskrivelse av deg, ønsker vi veldig gjerne at du tar kontakt!

Stort engasjement og faglig utvikling

Som medarbeider i Statens vegvesen blir du en del av et solid og kunnskapsdelende fagmiljø. Du påvirker samfunnsutviklingen og får bidra til fremtidens løsninger på ditt fagfelt. Vi gir deg ansvarsfulle oppgaver og du får utvikle deg, både faglig og personlig, i takt med våre nye utfordringer. Hos oss vil du ha store muligheter til å kunne forme din egen arbeidshverdag og jobbe med alle de nyeste teknologiene innenfor området. Kontinuerlig videreutvikling av kompetansen vil også være en naturlig del av hverdagen.

Vi tilbyr

  • god opplæring, onboardingsprogram og buddyordning
  • spennende arbeidsoppgaver i et svært kompetent IT-miljø med gode utviklingsmuligheter i en kultur som oppfordrer til faglig påfyll – blant annet tilbyr og oppfordrer vi til relevante kurs og sertifiseringer
  • godt arbeidsmiljø i nye kontorbygg med universell utforming. Vi har gode muligheter for individuell tilrettelegging ved behov for hjelpemidler i arbeidshverdagen. Merk at vi har kontorsteder med sterke, gode IT-miljøer flere steder i landet.
  • fleksitid og gode ordninger for avspasering
  • mulighet for trening i arbeidstiden, eller støtte til andre treningsaktiviteter
  • mulighet for fleksibelt arbeidssted (hjemmekontor) i henhold til Statens vegvesens retningslinjer
  • god pensjonsordning og muligheter for boliglån i Statens pensjonskasse

Lønn avtales basert på kompetanse og erfaring i samsvar med lønnspolitikken vår.

Om søknadsprosessen

Positiv særbehandling

Statens vegvesen mener at inkludering og mangfold gjør at vi løser oppgavene våre bedre. Vi ønsker flere medarbeidere med nedsatt funksjonsevne, innvandrerbakgrunn og hull i CV’en. Hvis dette gjelder deg, oppfordrer vi deg til å krysse av i jobbsøkerportalen. Vi vil naturligvis tilrettelegge for deg om du får jobben. Vi bruker avkrysningen(e) til å velge ut de rette kandidatene, samt anonymisert statistikk.

Offentlig søkerliste

Åpenhet og gjennomsiktighet i forvaltningen er viktig. Alle som søker hos oss står på offentlig søkerliste, om de ikke oppgir en god grunn for unntak. Ber du om unntak, tar vi kontakt med deg hvis vi ikke kan ta ønsket ditt til følge.

Kontaktpersoner

Flere opplysninger om stillingen får du ved å kontakte seksjonssjef Frode Evenstad, tlf. +47 934 40 790, e-post frode.evenstad@vegvesen.no eller Espen Andersen, tlf. +47 958 92 347, e-post espen.andersen@vegvesen.no.

Du kan også få snakke med en som kan bli kollegaen din, om du har lyst til å ta en omvendt referansesjekk.

Ta kontakt for en hyggelig prat!

Stillingsinfo

Frist16. november 2023
ArbeidsspråkNorsk

Kontaktpersoner


Stillingstyper

Fast ansettelse

Industrier


Se flere stillinger fra Statens vegvesen

Statens vegvesens leder an i utviklingen av et framtidsrettet, effektivt, miljøvennlig og trygt transportsystem. Vi bygger, drifter og vedlikeholder landets riksveier, og vi tar vare på helheten gjennom vårt nasjonale ansvar for beredskap på veg og ved utvikling av tydelig regelverk og standarder for alle.

Gjennom arbeid og tilsyn med trafikanter og kjøretøy, ny teknologi og utvikling av digitale tjenester sikrer vi trafikantene og næringslivet en tryggere, enklere og grønnere reisehverdag.

Virksomheten vår er organisert gjennom Vegdirektoratet og seks divisjoner.