Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Bygningsøkonomisk rådgiver

Dyktig i bygningsøkonomi? Norconsult ønsker å høre fra deg!

Norconsult ASSandvika 7. januar 2024
Søk her

Kontaktperson

Bjørn Sandbæk

Gruppeleder

Bjorn.Sandbaek@norconsult.com

Norconsult søker bygningsøkonomiske rådgivere og kalkulatører. Du vil inngå i en gruppe som har kostnadskalkyler, LCC-analyser, lønnsomhetsanalyser og usikkerhetsanalyser som sine kjernetjenester. I tillegg ytes det bred bygningsøkonomirådgivning i prosjekter i alle prosjektfaser, blant annet byggherrerådgivning i samspillsprosjekter.

Avdeling Prosjektledelse som rekrutterer tilhører bygg-divisjonen i Norconsult, men utfører arbeid for hele konsernet. Oppgavene spenner fra små alternativanalyser på en bygningsdel til økonomiansvar i de største byggeprosjektene i landet.

Vi ønsker at våre bygningsøkonomiske rådgivere har en god forståelse av byggeprosesser og byggemetoder og anvender dette til å utfordre prosjekter løsninger. Som bygningsøkonomisk rådgiver bruker du mye tid på kommunikasjon med øvrige prosjektdeltakere. God tverrfaglig forståelse bør være en del av din kjernekompetanse. Hvilke delområder innenfor bygningsøkonomi den enkelte rådgiver jobber mot avhenger av kompetanseprofil, faginteresse og oppdragssituasjon.

For oss er det viktig at du:

 • Har høyere utdanning innen relevant fagområde, som for eksempel bygg, arkitektur, energi, miljø, VVS eller elektro
 • Har relevant erfaring innen bygningsøkonomi, kalkulasjon, LCC, eller usikkerhetsanalyser fra rådgiver, entreprenør eller byggherre
 • Har erfaring fra flere ulike prosjektkategorier og prosjektfaser
 • Ønsker å bidra til å velge riktig prosjekt og sørge for økonomisk bærekraft i våre prosjekter
 • Ønsker å bidra til utvikling av faget bygningsøkonomi i Norconsult

Hos oss får du:

 • En stilling i et fagmiljø i vekst
 • Spennende kompetansehevings- og karrieremuligheter innen marked, fag, linje og oppdrag
 • Sterk bedriftskultur preget av uformelle kommunikasjonslinjer på tvers av organisasjon og geografi
 • Konkurransedyktige lønns- og ansettelsesbetingelser
 • Bonus knyttet til selskapets resultat
 • Aksjeprogram for eierskap i Norges største tverrfaglige rådgiverbedrift
 • Fleksitid
 • Studieturer, interne fagsamlinger, ulike sosiale arrangementer, bedriftsidrettslag m.m.

Vi ønsker å ansette flere bygningsøkonomiske rådgivere og ønsker søkere med både kort og lang erfaring. Primært søker vi kandidater som kan ansettes i Sandvika, men for spesielt kvalifiserte kandidater kan kontorsted ved alle Norconsults kontorlokasjoner vurderes.

Innsendelse av søknad:

Søknader sendes via vårt elektroniske søknadsskjema på våre internettsider og skal inneholde søknad, CV og vitnemål. Legg gjerne med attester også. Mangelfulle søknader vil ikke bli vurdert.

Norconsult er et ledende nordisk rådgiverselskap. Vi kombinerer ingeniørfag med arkitektur og digital kompetanse, på tvers av små og store prosjekter i privat og offentlig sektor, innen infrastruktur, energi og industri, bygg, eiendom og arkitektur. Gjennom nyskaping og innovasjon, og med formålet «Hver dag forbedrer vi hverdagen», søker vi stadig etter mer bærekraftige, effektive og samfunnsnyttige løsninger. Med hovedkontor i Sandvika i Norge og om lag 6 000 medarbeidere fordelt på over 130 kontorer i Norge, Sverige, Danmark, Island, Polen og Finland, kombinerer vi tverrfaglig kompetanse med lokal tilstedeværelse. (Tall pr. andre kvartal 2023)​.

Stillingsinfo

Frist7. januar 2024
ArbeidsspråkNorsk

Kontaktperson


Stillingstyper

Fast ansettelse

Industrier


Se flere stillinger fra Norconsult AS

Norconsult er et ledende nordisk rådgiverselskap. Vi kombinerer ingeniørfag med arkitektur og digital kompetanse, på tvers av små og store prosjekter i privat og offentlig sektor, innen infrastruktur, energi og industri, bygg, eiendom og arkitektur. Gjennom nyskaping og innovasjon, og med formålet «Hver dag forbedrer vi hverdagen», søker vi stadig etter mer bærekraftige, effektive og samfunnsnyttige løsninger. Med hovedkontor i Sandvika i Norge og om lag 6 000 medarbeidere fordelt på over 130 kontorer i Norge, Sverige, Danmark, Island, Polen og Finland, kombinerer vi tverrfaglig kompetanse med lokal tilstedeværelse.

For Norconsult er det en grunnleggende forutsetning at alle mennesker er likeverdige. Målet er at våre medarbeidere skal ha de samme mulighetene til å nå sitt fulle potensial uavhengig av hvem de er eller hvordan de identifiserer seg. Et bredere spekter av perspektiver hjelper oss å forstå alle deler av samfunnet, utfordrer oss i våre oppdrag og fører til en høyere grad av innovasjon. Vi ønsker derfor medarbeidere med ulik bakgrunn og erfaring velkommen.