Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Bygningsøkonomisk rådgiver

Norconsult ASFlere steder25. mai 2023
Søk her

Kontaktperson

Bjørn Sandbæk

Seniorrådgiver

Bjorn.Sandbaek@norconsult.com

Norconsult søker bygningsøkonomiske rådgivere / kalkulatører. Du vil inngå i et fagteam som har kostnadskalkyler, LCC-analyser, lønnsomhetsanalyser og usikkerhetsanalyser som sine kjerneleveranser. I tillegg ytes det bred bygningsøkonomirådgivning i prosjekter i alle prosjektfaser.

Avdeling Prosjektledelse som rekrutterer tilhører bygg-divisjonen i Norconsult, men utfører arbeid for alle divisjoner i konsernet. Oppgavene spenner fra små alternativanalyser på en bygningsdel til økonomiansvar i de største byggeprosjektene i landet.

Vi ønsker at våre bygningsøkonomiske rådgivere har en god forståelse av byggeprosesser og byggemetoder og anvender dette til å utfordre prosjekter løsninger. Som bygningsøkonomisk rådgiver bruker du mye tid på kommunikasjon med øvrige prosjektdeltakere. God tverrfaglig forståelse bør være en del av din kjernekompetanse. Hvilke delområder innenfor bygningsøkonomi den enkelte rådgiver jobber mot avhenger av kompetanseprofil, faginteresse og oppdragssituasjon.

For oss er det viktig at du:

 • Har høyere utdanning innen relevant fagområde, som for eksempel bygg, arkitektur, energi, miljø, VVS eller elektro
 • Har relevant erfaring innen bygningsøkonomi, kalkulasjon, LCC, eller usikkerhetsanalyser fra rådgiver, entreprenør eller byggherre
 • Har erfaring fra flere ulike prosjektkategorier og prosjektfaser
 • Ønsker å bidra til økonomisk bærekraft i våre prosjekter
 • Ønsker å bidra til utvikling av faget bygningsøkonomi i Norconsult

Hos oss får du:

 • Spennende kompetansehevings- og karrieremuligheter innen marked, fag, linje og oppdrag
 • Verdibasert samfunnsplanlegging med fokus på fremtidsrettede og bærekraftige løsninger
 • Sterk bedriftskultur preget av uformelle kommunikasjonslinjer på tvers av organisasjon og geografi
 • Fleksibel arbeidstid
 • Bonus knyttet til selskapets resultat
 • Aksjeprogram for eierskap i Norges største tverrfaglige rådgiverbedrift
 • Konkurransedyktige lønns- og ansettelsesbetingelser
 • Studieturer, interne fagsamlinger, ulike sosiale arrangementer, bedriftsidrettslag m.m.

Vi ønsker å ansette flere bygningsøkonomiske rådgivere og ønsker søkere med både kort og lang erfaring. Primært søker vi kandidater som kan ansettes i Sandvika, men for spesielt kvalifiserte kandidater kan kontorsted ved alle Norconsults kontorlokasjoner i Norden vurderes.

Innsendelse av søknad:

Søknader sendes via vårt elektroniske søknadsskjema på våre internettsider og skal inneholde søknad, CV og vitnemål. Legg gjerne med attester også. Mangelfulle søknader vil ikke bli vurdert.

I Norconsult utvikler vi morgendagens samfunn ved å kombinere ingeniørfag, arkitektur og digital kompetanse. Vi har en helhetlig tilnærming med utgangspunkt i lokal tilstedeværelse og tverrfaglig kompetanse og samarbeid. Gjennom nyskaping og innovasjon, og med formålet «Hver dag forbedrer vi hverdagen», søker vi stadig etter mer bærekraftige, effektive og samfunnsnyttige løsninger. Vi er et tverrfaglig rådgiverselskap, og våre 5 600 medarbeidere er fordelt på rundt 130 kontorer, hovedsakelig i Norden. Hvert år løser vi tusenvis av små og store oppdrag for private og offentlige kunder, innen blant annet bygg og eiendom, samferdsel, arkitektur, fornybar energi, vann og avløp, industri, sikkerhet, miljø og IT.

Stillingsinfo

Frist25. mai 2023
ArbeidsspråkNorsk

Kontaktperson

Bjørn Sandbæk

Seniorrådgiver


Stillingstyper

Fast ansettelse

Industrier


Se flere stillinger fra Norconsult AS

Norconsult er et ledende nordisk rådgiverselskap. Vi kombinerer ingeniørfag med arkitektur og digital kompetanse, på tvers av små og store prosjekter i privat og offentlig sektor, innen infrastruktur, energi og industri, bygg, eiendom og arkitektur. Gjennom nyskaping og innovasjon, og med formålet «Hver dag forbedrer vi hverdagen», søker vi stadig etter mer bærekraftige, effektive og samfunnsnyttige løsninger. Med hovedkontor i Sandvika i Norge og om lag 6 000 medarbeidere fordelt på over 130 kontorer i Norge, Sverige, Danmark, Island, Polen og Finland, kombinerer vi tverrfaglig kompetanse med lokal tilstedeværelse.