Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Bygningsfysiker

COWI ASBodø31. mai 2023
Søk her

Ønsker du å jobbe med et av Norges sterkeste fagmiljøer innen helsebygg, flyplasser, smarte og grønne bygg? Vi har et sterkt tverrfaglig fagmiljø og søker etter en fremtidsrettet bygningsfysiker til å utvikle bærekraftige bygningsprosjekter!

Utvikle bærekraftige bygningsprosjekter

Bodøs kontor søker etter en kandidat som vil jobbe tett med faglig leder innenfor bygningsfysikk i COWI. Som Sivilingeniør innen Bygningsfysikk i Bodø vil du få mulighet til å lede egne mindre prosjekter, og i de større prosjektene vil du være en del av et tverrfaglig prosjekteringsteam. Det er primært ønskelig at kandidaten skal jobbe fra Bodøkontoret, men det kan også være muligheter for å jobbe fra et av de andre kontorene til COWI. Du vil også få en sentral rolle i utviklingen av bærekraftige bygningsprosjekter av ulik størrelse.

Bli en del av miljøet vårt i Bodø

For å styrke vårt miljø ser vi etter en sivilingeniør bygningsfysikk til å bli en del av teamet vårt. Nyutdannede oppfordres også til å søke. Vi er i dag ca. 15 dyktige personer rundt om i Norge som jobber tett med kundene på noen av landets mest betydningsfulle prosjekter. Her kan nevnes: Regjeringskvartalet, Evenes Kampflybase, Akuttsykehuset på Hjelset, Stavanger sykehus og ny sikkerhetspsykiatri på Ila.

Dine hovedarbeidsoppgaver og ansvarsområder innenfor bygningsfysikk vil være:

 • Prosjektere bygningsfysikk for å Ivareta varmeisolering, lufttetthet og fuktsikring
 • Gjennomføre uavhengig kontroll av prosjektering og utførelse iht. SAK 10
 • Uføre tilstandsanalyser
 • Prosjektere dagslys og termisk inneklima

Dine ferdigheter. Vårt team. Sammen designer vi fremtiden.

For å lykkes og trives i denne rollen, tror vi at du er opptatt av kontinuerlig utvikling av helhetlige og fremtidsrettede løsninger som skaper verdi for kunder, mennesker og samfunn. Du er nysgjerrig, tilegner deg ny kunnskap raskt og trives med å dele den med resten av teamet. Hos oss vil du få muligheten til å jobbe mot andre kontorer i Norge for å utvikle deg videre faglig og personlig.

Ønsket kompetanse:

 • Sivilingeniør, fortrinnsvis med spesialisering innenfor bygningsfysikk og energi i bygg
 • Kunnskap om relevante lover og regelverk
 • Kunnskap og praktisk erfaring i bruk av beregningsverktøy som Simien, Flixo, Wufi, IDA-ICE, Therm, o.l. vil bli vektlagt
 • Erfaring i bruk av BIM
 • Er du sertifisert BREEAM AP og/eller BREEAM revisor eller har ønske om det sees det som positivt

Så mye mer enn bare en arbeidsplassI

COWI jobber vi sammen med kundene våre for å skape en bærekraftig verden som er god å leve i. Det gjør vi ved å bruke både kunnskap og nysgjerrighet, og noen ganger også mot, for å skape løsningene verden trenger i dag for å få en bedre morgendag. Derfor sier vi nei til prosjekter knyttet til fossil energi og har et mål om at 100% av omsetningen vår skal komme fra prosjekter som er med å flytte verden i en bærekraftig retning.

Vi setter pris på mangfold og utviklingsmuligheter og ønsker et miljø der alle føler tilhørighet og har det gøy sammen. Det får frem det beste i deg, både på jobb og hjemme.

Vi holder hovedsakelig til i Skandinavia, Storbritannia, Nord-Amerika og India, og per i dag er vi 7,300 kolleger med kompetanse innen teknologi, arkitektur, energi og miljø.

I tillegg tilbyr vi

 • Muligheten til å bygge opp din kompetanse med spennende prosjekter
 • Gode muligheter til egenutvikling gjennom personlig utviklingsplan, COWI Academy og mentorordningen COWI Connect
 • Nasjonalt og internasjonalt samarbeid på tvers av organisasjon og fagfelt. Vi har ca. 70 ulike faglige nettverk i COWI
 • Et aktivt bedriftslag, lønningstreff og bedriftshytter
 • Et eget felleskap kalt «Ung i COWI» for deg under 34 år, hvor det blir arrangert sosiale turer og arrangementer
 • Fleksibel arbeidstid med hjemmekontorordning, fem ukers ferie og fri mellom jul og nyttår
 • Sist, men ikke minst, et godt arbeidsmiljø Det er viktig for oss å være rause og stille opp for hverandre, noe som også gjenspeiles i trivsel- og medarbeiderundersøkelser

Har du flere spørsmål?

Hvis du har flere spørsmål om rollen eller hvordan det er å jobbe i COWI, ta kontakt med Stein Atle Henriksen, Seksjonsleder Bygninger Bodø på +47 91 87 27 13/STHI@COWI.COM.

Du kan også bli bedre kjent med oss på nettsiden vår, www.cowi.no, hvor du kan lese mer om prosjektene våre, strategien vår, hva vi ønsker å oppnå som selskap og hvordan hverdagen er i COWI.

Vi tror på like muligheter

Vi tror på like muligheter for alle ansatte og arbeidssøkere. Ingen skal oppleve å bli diskriminert på bakgrunn av kjønn, kjønnsidentitet eller uttrykk, etnisitet, seksuell legning, religion eller annen tro, livssituasjon, funksjonsnedsettelse eller alder.

#LI-Hybrid #LI-BEMH

Stillingsinfo

Frist31. mai 2023

Stillingstyper

Fast ansettelse

Industrier


Se flere stillinger fra COWI AS

Våre ansatte er vår største ressurs: Det er våre ansatte som gjør prosjektene vellykkede. Hos COWI får du en unik mulighet til å lære av de beste og utvikle potensialet ditt, og du får delta i å forme fremtidens samfunn. Sammen med lederen din utarbeider du en plan for din egen utvikling, og du får muligheten til å bygge på din kompetanse i både lokale og globale prosjekter fra dag til dag.

For mer informasjon, besøk www.cowi.no/om-oss