Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Byggeleder drift

Ønsker du en viktig jobb med stor samfunnsmessig betydning?

Statens vegvesenTrondheim10. desember 2023
Søk her

Kontaktperson

Bjørn Ove Rotlid

Leder

bjorn.ove.rotlid@vegvesen.no

Om stillingen

Vil du bidra til utvikling av vårt team og ta overordnet ansvar for å styre gjennomføringen av kontrakten? Da har vi stillingen for deg!

Stilling som byggeleder for driftskontrakt 9401 Trondheim er plassert i seksjon Drift midt, divisjon Drift og vedlikehold. Seksjonen har bl.a. ansvar for ca. 1200 km europa- og riksveger herunder 53 tunneler. Det geografiske området for stillingen er fra E6 Grønbakken (Dovre) til E6 Verdal, Rv 706 i Trondheim og E14 til riksgrensen.

Kontorsted for stillingen er Trondheim.

Som byggeleder er ditt hovedansvar å styre gjennomføringen av kontrakten på vegne av Statens vegvesen som byggherre. Du skal bidra til at målene og effektene som er vedtatt, blir oppnådd, og sørge for at leveransene oppfyller krav til HMS, kvalitet, økonomi og fremdrift. I dette ligger ansvar for å følge opp krav i kontrakt/avtaler og sørge for at rapportering, dokumentasjon og HMS/SHA/YM er ivaretatt.

Dette forutsetter godt samarbeid med teamet ditt, god oversikt over vegnettet i kontraktsområdet og god samhandling/koordinering med driftsentreprenør.

Kompetansekrav

Vi ser etter deg som har ingeniørutdanning fra universitet eller høgskole, eventuelt 2-årig teknisk fagskole med relevante fagkombinasjoner innen eks.vis drift, bygg, anlegg. Omfattende og relevant erfaring innenfor de aktuelle fagområdene kan kompensere for manglende formell utdanning.

Førerkort kl. B er et krav.

Gode kommunikasjonsevner på norsk både skriftlig og muntlig er en forutsetning for stillingen.

Vi ønsker at du har

  • erfaring fra styring av prosjekt/kontrakt og/eller komplekse koordineringsoppgaver
  • relevant og allsidig praksis innen ledelse

Dersom du har tatt hele eller deler av utdanningen din i utlandet, anbefaler vi en autorisert oversettelse av dine papirer og godkjenning fra HKDIR (https:hkdir.no/utdanning-fra-utlandet).

Vi legger vekt på personlige egenskaper og søker en engasjert og kreativ byggeleder som verdsetter samarbeid, deler kunnskap og motiverer teamet til å yte det lille ekstra. Du må være systematisk, god til å planlegge og prioritere, og håndtere komplekse spørsmål rasjonelt. Du følger organisasjonens regler, oppnår gode resultat og forstår jobbens samfunnsmessige betydning.

Hvorfor skal du velge oss?

Som ansatt i Statens vegvesen blir du en del av et solid og kunnskapsdelende fagmiljø. Du påvirker samfunnsutviklingen og får bidra til fremtidens løsninger på ditt fagfelt. Vi gir deg ansvarsfulle oppgaver og du vil få utvikle deg, både faglig og personlig, i takt med samfunnets nye utfordringer. Vi tar godt imot deg, og du blir en del av et fellesskap med godt arbeidsmiljø i hele landet.

Vi tilbyr deg også disse godene:

  • fleksitid og gode ordninger for avspasering
  • god pensjonsordning og muligheter for lån i Statens pensjonskasse
  • mulighet for trening i arbeidstida eller støtte til treningsaktivitet
  • gode muligheter for faglig påfyll

Din lønn avtales i samsvar med vår lønnspolitikk.

Krav til søknaden

Fyll ut feltene "Utdannelse" og "Arbeidserfaring" og last opp relevante vitnemål og eventuelle attester.

Positiv særbehandling

Statens vegvesen er opptatt av mangfold og ønsker å være en inkluderende arbeidsplass som gjenspeiler befolkningen. Vi har behov for medarbeidere med ulike bakgrunner, erfaringer, kompetanser og perspektiver for å løse vårt samfunnsoppdrag. Vi oppfordrer derfor alle kvalifiserte kandidater til å søke. Dersom det er kvalifiserte kandidater med funksjonsnedsettelse, hull i CV-en eller innvandrerbakgrunn, vil vi kalle inn minst én søker fra hver av disse gruppene til intervju. For at du skal bli vurdert som søker i disse gruppene (bli positivt særbehandlet), må du oppfylle visse krav. Du kan lese mer om positiv særbehandling på arbeidsgiverportalen.

Søkerlista er offentlig

Dersom du ønsker å reservere deg fra oppføring på offentlig søkerliste, må dette begrunnes. Hvis vi ikke kan ta ønsket ditt til følge, tar vi kontakt med deg.

Har du spørsmål om stillingen?

Kontakt leder Bjørn Ove Rotlid, tlf. +47 982 10 956 eller e-post bjorn.ove.rotlid@vegvesen.no

Stillingsinfo

Frist10. desember 2023
ArbeidsspråkNorsk

Kontaktperson


Stillingstyper

Fast ansettelse

Industrier


Se flere stillinger fra Statens vegvesen

Statens vegvesens leder an i utviklingen av et framtidsrettet, effektivt, miljøvennlig og trygt transportsystem. Vi bygger, drifter og vedlikeholder landets riksveier, og vi tar vare på helheten gjennom vårt nasjonale ansvar for beredskap på veg og ved utvikling av tydelig regelverk og standarder for alle.

Gjennom arbeid og tilsyn med trafikanter og kjøretøy, ny teknologi og utvikling av digitale tjenester sikrer vi trafikantene og næringslivet en tryggere, enklere og grønnere reisehverdag.

Virksomheten vår er organisert gjennom Vegdirektoratet og seks divisjoner.