Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Byggeleder

Byggeleder asfalt på seksjon for vedlikehold, Drift og vedlikehold

Statens vegvesenSkien24. januar 2024
Søk her

Kontaktperson

Knut Asbjørn Koland

Leder

knut.koland@vegvesen.no

Nøkkelord

ByggelederAsfaltVedlikeholdByggeledelseVeg

Om stillingen

Vi har ledig stilling som byggeleder asfalt på seksjon for vedlikehold, Drift og vedlikehold sør. Seksjonen har i dag 13 medarbeidere, som jobber innenfor fagområdene bru, asfalt og vegoppmerking.

Arbeidsoppgavene som byggeleder asfalt vil være planlegging og oppfølging av asfaltarbeider, samt bistå med faglig kompetanse/støtte ovenfor andre enheter internt i Statens vegvesen og for fylker og kommuner innenfor asfaltfaget. I dekkeleggingssesongen vil hovedoppgaven være byggeledelse av asfaltkontrakter med tanke på økonomi, fremdrift, HMS og kvalitet. I vinterhalvåret vil hovedoppgavene være å planlegge asfaltarbeider både på kort og lang sikt, samt utarbeide konkurransegrunnlag for arbeider som skal gjennomføres i påfølgende sesong.

Den som ansettes vil bli en del av et team på tre personer som jobber sammen om asfaltkontraktene. Det må påregnes en del reisevirksomhet og noe nattarbeid i fbm. arbeidet.

Kontorsted er fortrinnsvis Skien, men annen lokasjon i område sør kan vurderes.

Kompetansekrav

Vi ser etter deg som har utdanning fra universitet eller høyskole, minimum 3 år. For kandidater med sterk og allsidig praksis fra fagområdet og gode personlige forutsetninger for stillingen kan kravet til utdanning fravikes. Dersom du har tatt hele eller deler av utdanningen din i utlandet, anbefaler vi en autorisert oversettelse av dine papirer og godkjenning fra HKDIR (https:hkdir.no/utdanning-fra-utlandet).

Vi ønsker oss en ny medarbeider som har erfaring og kunnskap fra asfaltfaget, samt erfaring med byggeledelse.

Den som ansettes må ha førerkort klasse B.

Vi legger vekt på at du:

  • Kan arbeide strukturert og selvstendig
  • Evner å ta initiativ
  • Har nødvendige IT-ferdigheter
  • Har gode muntlige og skriftlige fremstillingsevner på norsk
  • Innehar gode samarbeidsevner og kunne bidra til et godt arbeidsmiljø.

Hvorfor skal du velge oss?

Som ansatt i Statens vegvesen blir du en del av et solid og kunnskapsdelende fagmiljø. Du påvirker samfunnsutviklingen og får bidra til fremtidens løsninger på ditt fagfelt. Vi gir deg ansvarsfulle oppgaver og du vil få utvikle deg, både faglig og personlig, i takt med samfunnets nye utfordringer. Vi tar godt imot deg, og du blir en del av et fellesskap med godt arbeidsmiljø i hele landet.

Vi tilbyr deg også disse godene:

  • fleksitid og gode ordninger for avspasering
  • god pensjonsordning og muligheter for lån i Statens pensjonskasse
  • mulighet for trening i arbeidstida eller støtte til treningsaktivitet
  • gode muligheter for faglig påfyll

Din lønn avtales i samsvar med vår lønnspolitikk.

Krav til søknaden

Fyll ut feltene "Utdannelse" og "Arbeidserfaring" og last opp relevante vitnemål og eventuelle attester.

Positiv særbehandling

Statens vegvesen er opptatt av mangfold og ønsker å være en inkluderende arbeidsplass som gjenspeiler befolkningen. Vi har behov for medarbeidere med ulike bakgrunner, erfaringer, kompetanser og perspektiver for å løse vårt samfunnsoppdrag. Vi oppfordrer derfor alle kvalifiserte kandidater til å søke. Dersom det er kvalifiserte kandidater med funksjonsnedsettelse, hull i CV-en eller innvandrerbakgrunn, vil vi kalle inn minst én søker fra hver av disse gruppene til intervju. For at du skal bli vurdert som søker i disse gruppene (bli positivt særbehandlet), må du oppfylle visse krav. Du kan lese mer om positiv særbehandling på arbeidsgiverportalen.

Søkerlista er offentlig

Dersom du ønsker å reservere deg fra oppføring på offentlig søkerliste, må dette begrunnes. Hvis vi ikke kan ta ønsket ditt til følge, tar vi kontakt med deg.

Har du spørsmål om stillingen?

Kontakt leder Knut Asbjørn Koland, e-post: knut.koland@vegvesen.no eller tlf. +47 970 51 655.

Stillingsinfo

Frist24. januar 2024
ArbeidsspråkNorsk

Kontaktperson


Stillingstyper

Fast ansettelse,Ledelse

Industrier


Se flere stillinger fra Statens vegvesen

Statens vegvesens leder an i utviklingen av et framtidsrettet, effektivt, miljøvennlig og trygt transportsystem. Vi bygger, drifter og vedlikeholder landets riksveier, og vi tar vare på helheten gjennom vårt nasjonale ansvar for beredskap på veg og ved utvikling av tydelig regelverk og standarder for alle.

Gjennom arbeid og tilsyn med trafikanter og kjøretøy, ny teknologi og utvikling av digitale tjenester sikrer vi trafikantene og næringslivet en tryggere, enklere og grønnere reisehverdag.

Virksomheten vår er organisert gjennom Vegdirektoratet og seks divisjoner.