Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Business Controller

Ønsker du å utvikle deg i et åpent, samarbeidsorientert og inspirerende miljø?

RambøllOslo19. januar 2024
Søk her

Vil du være med å jobbe for en bærekraftig fremtid?

Motiveres du av å drive forbedrings- og datadrevet analysearbeid i et verdibasert selskap?

Hvis du synes dette høres ut som deg eller du er nysgjerrig, kan denne stillingen være den perfekte muligheten. Bidra som vår Business Controller, og hjelp oss med å komme nærmere en bærekraftig fremtid.

Din nye stilling

Som vår nye Business Controller vil du tilhøre Business Controlling, en gruppe på 10 personer som er en del av Business Finance Norge og Sverige med totalt nærmere 70 økonomer. Du vil ha et stort fokus på virksomheten og vil ha muligheten til å utvikle relasjoner i hele organisasjonen, både nasjonalt og internasjonalt.

 • Analysere resultat fortløpende og forberede beslutningsgrunnlag for flere ledergrupper/ interessenter
 • Oppfølging av virksomheten med mål om å øke lønnsomheten ved å identifisere forbedringsområder i samråd med virksomhetsledere
 • Budsjett- og prognosearbeid
 • Delta i arbeidet med automatisering og forbedret håndtering av data
 • Sparringspartner for dine stakeholders
 • Periodevis resultatrapportering

Om deg

Vi vil støtte deg i din personlige og faglige utvikling fra dagen du starter i Rambøll, slik at du raskt kommer inn i vår organisasjon og kan vokse videre sammen med oss. Vi har definert følgende kvalifikasjoner og ferdigheter som er grunnleggende for å lykkes i stillingen:

 • Minimum Bachelor grad i økonomi
 • Har 1-2 års erfaring innenfor Business Controlling, Project Controlling eller bakgrunn fra konsulent/revisjon
 • Som business controller er du nyskjerrig, proaktive og har r evnen til å effektivt drive ditt ansvarsområde fremover, både selvstendig og sammen med andre
 • Person som liker å bygge relasjoner og som trives med å utforske, utfordre og å drive spørsmål og tiltak fremover
 • Sterke systemkunnskaper, gjerne fra Power BI
 • Gode norsk og engelsk kunnskaper, både muntlig og skriftlig

Hva vi tilbyr deg

 • Vi investerer i deg og din faglige utvikling
 • Vi har gode ledere som følger våre lederprinsipper
 • Et selskap med bærekraft i fokus av alt vi gjør
 • Den langsiktige strategien i et selskap som eies av en stiftelse

Vi skaper bærekraftige samfunn

Rambøll er et globalt ingeniør-, arkitektur- og konsulentselskap. Vi jobber for bærekraftig endring sammen med våre kunder – det vil si at vi både utfordrer og motiverer til løsninger som gir lavere klimafotavtrykk, legger til rette for sirkulærøkonomi, ivaretar naturmangfold, sosialt mangfold og sikrer gode klimatilpasninger for å nevne noe. Vi kombinerer vår innsikt og evne til å drive frem positiv forandring og bringer den videre til våre kunder som ideer, som kan realiseres og gjennomføres. Hos Rambøll står mennesket i sentrum, og selskapet har siden det ble etablert i 1945 hatt en klar visjon om hvordan et ansvarlig selskap opptrer. Vi er åpne og nysgjerrige, og tror ulikhet beriker vårt fellesskap og styrker vår evne til å levere både innovasjon og kvalitet. Vi respekterer, omfavner mangfold og inviterer til et inkluderende miljø der medarbeidere kan blomstre og realisere hele sitt potensial.

Har du lyst til å bli en del av Rambøll?

Send inn dine detaljer ved å bruke vårt rekrutteringssystem. Her kan du legge ved CV, motivasjonsbrev og andre dokumenter.

Tusen takk for at du tok deg tid til å søke. Vi ser frem til å lese søknaden din.

Likestilling, mangfold og inkludering

Rambøll ser på mangfold som en styrke, og vi mener ulike erfaringsbakgrunner og perspektiver er grunnleggende for å kunne skape bærekraftige samfunn. Vi har forpliktet oss til å skape et arbeidsmiljø som fremmer likestilling, mangfold og inkludering på alle nivåer i organisasjonen. Vi tror ulikhet beriker vårt fellesskap og styrker vår evne til å levere innovasjon og kvalitet og vi ønsker oss derfor medarbeidere med variert bakgrunn. Rambøll er som arbeidsgiver forpliktet til sikre at stillinger kan fylles av kandidater med funksjonsnedsettelse. Ta gjerne kontakt med vårt rekrutteringsteam under søknadsprosessen for å snakke om eventuelle tilpasninger som kan være nødvendige for deg.

Stillingsinfo

Frist19. januar 2024
ArbeidsspråkNorsk

Stillingstyper

Fast ansettelse

Industrier


Se flere stillinger fra Rambøll

Rambøll er en global samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg, arkitektur & plan, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting. I Norge er vi 1500 medarbeidere fordelt på 16 kontorer og internasjonalt har vi totalt 15 000 medarbeidere lokalisert i 35 land. Sammen med våre kunder søker Rambøll mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Slik inspirer vi hverandre til å se forbi det åpenbare - hver dag!