Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Business Controller

Ønsker du å utvikle ekspertisen din i et åpent, samarbeidsorientert og inspirerende miljø?

RambøllOslo3. mars 2024
Søk her

Vi tilbyr deg muligheten til å bruke din interesse for forretningsoppfølging i kombinasjon med din finansielle kompetanse for å gi kvalitativ finansiell rådgivning til Rambolls prosjektvirksomhet. For å lykkes i denne rollen tror vi at du har jobbet med Business Controlling i 3-5 år og ønsker å bruke ferdighetene dine i en ny utfordrende rolle. Du motiveres av å drive forbedrings- og datadrevet analysearbeid i et verdibasert selskap.

Inviting Bright Minds

Ønsker du å utvikle ekspertisen din i et åpent, samarbeidsorientert og inspirerende miljø? Vil du være med på å jobbe for en bærekraftig fremtid? Med våre interessante prosjekter og kreative løsninger streber vi etter å utvikle vår bransje. Du blir en del av et globalt selskap med stabil vekst siden oppstarten i 1945, som fortsatt preges av grunnleggerens verdier med mål om å bidra til et bedre samfunn. Med teknologi skaper vi sammen verdier for mennesker, natur og samfunn.

Du vil tilhøre Business Controlling, en gruppe på 10 personer som er en del av Business Finance Norge og Sverige som er totalt nærmere 70 økonomer. Som vår nye Business Controller vil du jobbe med et stort fokus på virksomheten og ha mange kontaktpunkter i organisasjonen.

Dine hovedoppgaver vil inkludere:

 • Aktivt medlem av divisjonsledelsen for ditt ansvarsområde
 • Analysere finansiell stilling til realistiske prognoser og etablere handlinger og målbare mål for å øke økonomisk avkastning
 • Støtte ledelsen med risikobaserte vurderinger på viktige inntekts- og/eller kostnadsstrømmer
 • Analysere resultatet og forberede beslutningsgrunnlag for ledelsen
 • Sikre den økonomiske forståelsen innenfor forretningsområdet
 • Månedlig regnskapsavslutning
 • Budsjett- og prognosearbeid
 • Delta i arbeidet med automatisering og forbedret håndtering av data

Utvikle sammen med oss

Når du blir en del av Ramboll, vil vi gjøre vårt beste for å støtte deg i din personlige og faglige utvikling.

For å lykkes i denne rollen tror vi at du:

 • Har en akademisk grad innen økonomi
 • Har 3-5 års arbeidserfaring innenfor Business Controlling, Project Controlling eller Revisjon.
 • Har evnen til å effektivt drive ditt ansvarsområde fremover både selvstendig og sammen med andre.
 • Gjerne har erfaring fra konsulentvirksomhet
 • Bygger sterke relasjoner og trives med å drive relevante spørsmål i virksomheten
 • Gode systemkunnskaper, gjerne fra Maconomy og Power BI
 • Snakker og skriver engelsk og norsk

Du er en person som trives med endring og proaktivt søker innovative løsninger både for egen del, for ditt team og for våre kunder. Du er fremtidsrettet, nysgjerrig og tør å utfordre status quo.

Vi skaper bærekraftige samfunn

Rambøll er et globalt ingeniør-, arkitektur- og konsulentselskap. Vi jobber for bærekraftig endring sammen med våre kunder – det vil si at vi både utfordrer og motiverer til løsninger som gir lavere klimafotavtrykk, legger til rette for sirkulærøkonomi, ivaretar naturmangfold, sosialt mangfold og sikrer gode klimatilpasninger for å nevne noe. Vi kombinerer vår innsikt og evne til å drive frem positiv forandring og bringer den videre til våre kunder som ideer, som kan realiseres og gjennomføres. Hos Rambøll står mennesket i sentrum, og selskapet har siden det ble etablert i 1945 hatt en klar visjon om hvordan et ansvarlig selskap opptrer. Vi er åpne og nysgjerrige, og tror ulikhet beriker vårt fellesskap og styrker vår evne til å levere både innovasjon og kvalitet. Vi respekterer, omfavner mangfold og inviterer til et inkluderende miljø der medarbeidere kan blomstre og realisere hele sitt potensial.

Har du lyst til å bli en del av Rambøll?

Send inn dine detaljer ved å bruke vårt rekrutteringssystem. Her kan du legge ved CV, motivasjonsbrev og andre dokumenter.

Vi vet at enkelte kandidater kun vil søke dersom de kan krysse av alle sjekkpunkter. Imidlertid vil lidenskap og potensial ofte veie tyngre enn en perfekt CV og Rambølls lærekultur kan hjelpe deg å vokse. Dersom denne stillingen frister deg, men du anser at du ikke oppfyller alle kravene, oppmuntrer vi deg til å søke. Det er mulig at du passer perfekt til denne stillingen, eller til en annen stilling i vår avdeling.

Frist: 03.03.2024

Tusen takk for at du tok deg tid til å søke. Vi ser frem til å lese søknaden din.

Likestilling, mangfold og inkludering

Rambøll ser på mangfold som en styrke, og vi mener ulike erfaringsbakgrunner og perspektiver er grunnleggende for å kunne skape bærekraftige samfunn. Vi har forpliktet oss til å skape et arbeidsmiljø som fremmer likestilling, mangfold og inkludering på alle nivåer i organisasjonen. Vi tror ulikhet beriker vårt fellesskap og styrker vår evne til å levere innovasjon og kvalitet og vi ønsker oss derfor medarbeidere med variert bakgrunn. Rambøll er som arbeidsgiver forpliktet til sikre at stillinger kan fylles av kandidater med funksjonsnedsettelse. Ta gjerne kontakt med vårt rekrutteringsteam under søknadsprosessen for å snakke om eventuelle tilpasninger som kan være nødvendige for deg.

Stillingsinfo

Frist3. mars 2024
ArbeidsspråkNorsk

Stillingstyper

Fast ansettelse,Privat

Industrier


Se flere stillinger fra Rambøll

Rambøll er en global samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg, arkitektur & plan, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting. I Norge er vi 1500 medarbeidere fordelt på 16 kontorer og internasjonalt har vi totalt 15 000 medarbeidere lokalisert i 35 land. Sammen med våre kunder søker Rambøll mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Slik inspirer vi hverandre til å se forbi det åpenbare - hver dag!