Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Brannteknisk rådgiver

Vi søker etter nysgjerrige personer med brannteknisk erfaring innenfor industri og det grønne skifte.

COWI ASFlere lokasjoner10. januar 2024
Søk her

Kontaktpersoner

Øyvind Bråten

Head of Section

OYBR@COWI.COM

Kristian Hox

Head of Section

Brannsikkerhet innenfor det grønne skifte

Har du et ønske om å bidra til brannsikkerhet innenfor fremtidige grønne industriprosjekter? Vi er til sammen 40 personer på brannsikkerhet som jobber tett med kundene på noen av de mest prestisjefylte prosjekter både innenfor bygg og industrisektoren. I tillegg er vi stolte av å ha bidratt til prosjekter som Karbonfangst og -lagring på Klemetsrud (CCS), Green Mountain, Fuglevik renseanlegg, Fornebubanen, Regjeringskvartalet, Oslo lufthavn, Oslo Havn og har i tillegg mange spennende prosjekter liggende i pipelinen som går i retning av det grønne skifte. Dette kan eksempelvis være biobrensel, e-Fuel, hydrogen, batteriproduksjon, solceller, datalagring, energilagring, renseanlegg, avfallsanlegg etc.

Vi søker kolleger til: Oslo, Drammen, Fredrikstad, Trondheim, Tromsø, Stavanger, Bergen og Haugesund.

Dine hovedoppgaver vil være:

 • Disiplinleder innenfor brannsikkerhet i industriprosjekter og andre komplekse prosjekter
 • Delta i fora og holde seg oppdatert i faget som omhandler brannsikkerhet for industrien
 • Rette kandidaten kan om ønskelig lede fagnettverket for brannsikkerhet innen industri internt i COWI

Din kompetanse. Vårt team. Sammen utformer vi fremtiden.

Vi er på jakt etter deg som vil være med å utvikle vårt fagmiljø og bidra med din erfaring og kompetanse. Du liker komplekse, faglige problemstillinger, synes det er spennende å jobbe sammen med andre og har lyst til å være en del av vårt inkluderende arbeidsmiljø. Vi verdsetter ansatte som kan forstå kundens perspektiver, og som er dedikert til å finne de gode helhetlige og tekniske løsningene. Vi ser etter deg som er nysgjerrig, søker ny innsikt og forbedring, og har en høy grad av fleksibilitet.

I tillegg har du:

 • Erfaring innen teknisk sikkerhet, gjerne innenfor fossil energi, men som ønsker å gå inn det grønne skifte
 • Minst 10 års erfaring – eller alternativt minst 5 års erfaring fra industriprosjekter
 • Minst utdannet på Bachelor-nivå
 • Erfaring innenfor ROS-analyser, kvantitative risikoanalyser, Hazid, Hazop
 • Erfaring innenfor brannsikring av farlig vare/eksplosjonssikring

COWI har kunder og prosjekter som kan kreve sikkerhetsklarering på ulike nivåer. Det kan derfor være krav om sikkerhetsklarering i noen prosjekter/stillinger.

Vi vil fortløpende vurdere aktuelle kandidater.

Har du flere spørsmål?

Kontakt Øyvind Bråten, Head of Section på +47 932 47 550/ OYBR@COWI.COM eller Kristian Hox, Head of Section på +47 907 39 187/ KIHO@COWI.COM.

Om Cowi

Mer enn en arbeidsplass

I COWI jobber vi sammen med kundene våre for å skape en bærekraftig verden som er god å leve i. Det gjør vi ved å bruke både kunnskap og nysgjerrighet, og noen ganger også mot, for å skape løsningene verden trenger i dag for å få en bedre morgendag. Derfor sier vi nei til prosjekter knyttet til fossil energi og har et mål om at 100% av omsetningen vår skal komme fra prosjekter som er med å flytte verden i en bærekraftig retning.

Vi setter pris på mangfold og utviklingsmuligheter og ønsker et miljø der alle føler tilhørighet og har det gøy sammen. Det får frem det beste i deg, både på jobb og hjemme.

Vi holder hovedsakelig til i Skandinavia, Storbritannia, Nord-Amerika og India, og per i dag er vi 7 300 kolleger med kompetanse innen teknologi, arkitektur, energi og miljø.

I tillegg tilbyr vi:

 • Muligheten til å bygge opp din kompetanse med spennende prosjekter
 • Gode muligheter til egenutvikling gjennom personlig utviklingsplan, COWI Academy og mentorordningen COWI Connect
 • Nasjonalt og internasjonalt samarbeid på tvers av organisasjon og fagfelt. Vi har ca. 70 ulike faglige nettverk i COWI
 • Et aktivt bedriftslag, lønningstreff og bedriftshytter
 • Et eget felleskap kalt «Ung i COWI» for deg under 34 år, hvor det blir arrangert sosiale turer og arrangementer
 • Fleksibel arbeidstid med hjemmekontorordning, fem ukers ferie og fri mellom jul og nyttår
 • Sist, men ikke minst, et godt arbeidsmiljø. Det er viktig for oss å være rause og stille opp for hverandre, noe som også gjenspeiles i trivsel- og medarbeiderundersøkelser

Vi tror på like muligheter

Vi tror på like muligheter for alle ansatte og arbeidssøkere. Ingen skal oppleve å bli diskriminert på bakgrunn av kjønn, kjønnsidentitet eller uttrykk, etnisitet, seksuell legning, religion eller annen tro, livssituasjon, funksjonsnedsettelse eller alder.

Stillingsinfo

Frist10. januar 2024
ArbeidsspråkEnglish

Kontaktpersoner

Øyvind Bråten

Head of Section

Kristian Hox

Head of Section


Stillingstyper

Fast ansettelse

Industrier


Se flere stillinger fra COWI AS

Våre ansatte er vår største ressurs: Det er våre ansatte som gjør prosjektene vellykkede. Hos COWI får du en unik mulighet til å lære av de beste og utvikle potensialet ditt, og du får delta i å forme fremtidens samfunn. Sammen med lederen din utarbeider du en plan for din egen utvikling, og du får muligheten til å bygge på din kompetanse i både lokale og globale prosjekter fra dag til dag.

For mer informasjon, besøk www.cowi.no/om-oss