Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

BIM Manager

Bygg prosjekter som erfaren BIM-strateg og leder

RambøllOslo31. oktober 2023
Søk her

Kontaktperson

Signe Oma Engevik

Avdelingsleder Prosjektstyring

+47 922 43 451

Nøkkelord

LedelseBIMVDC

Hvordan skal vi legge opp prosjektene for å tilfredsstille kundens ønsker om digital endring? Hva skal til for tverrfaglig og sømløs prosjektering slik at alt som sendes til produksjon faktisk er byggbart og gjennomførbart? Vi ser etter en person som deler vårt engasjement for BIM management og for å skape best mulig prosjekter for våre kunder.

Høres dette ut som en spennende mulighet? Da anbefaler vi deg å legge inn en søknad eller bare kontakte oss for en hyggelig og uforpliktende prat.

Bli en del av vår unike BIM management faggruppe i avdelingen Prosjektstyring

Bli en del av vårt unike BIM Management-team i Prosjektstyringsavdelingen. Vårt BIM-team betjener hele Rambøll Norge og spiller en avgjørende rolle i noen av Norges største byggeprosjekter. Vi er dedikert til å utnytte det nyeste innen teknologi for å hjelpe våre kunder og oppfylle deres mål. BIM-teamet vokser stadig og er sentralt involvert i Rambølls interne arbeid med kontinuerlig utvikling og innovasjon.

Som BIM-manager i Rambøll har du det overordnede ansvaret for BIM i prosjekter. Du blir kundens hovedkontakt og har ansvar for å planlegge og implementere BIM-strategien. Dette innebærer å tilpasse en løsning for effektiv gjennomføring av BIM i prosjektet, inkludert:

  • Aktiv deltakelse i ulike prosjekter som BIM-manager
  • Bidrag til vår kontinuerlige satsing på BIM og strategiarbeidet som pågår
  • Sikring av at de digitale løsningene for modellbasert prosjektering og samhandling er hensiktsmessige og funksjonelle i prosjektet
  • Ledelse eller deltakelse i interne utviklingsprosjekter

Vi støtter den faglige utviklingen din

I tillegg til å være best på prosjektgjennomføring er vi også er opptatt av faglig utvikling, sosialt samhold og at arbeidshverdagen tilpasses dine behov og ønsker. Rambøll tilbyr en fleksibel og god løsning for hjemmekontor og fleksitid. Våre ansatte gjennomfører prosjekter i alle størrelser både nasjonalt og lokalt. Felles for disse prosjektene er at du har en avdeling som preges av tillit, fleksibilitet og ansvar i ryggen. Begynner du hos oss vil du få din egen fadder og nærmeste leder vil i samarbeid med deg utvikle karriereplanen din. Vi har felles fagløft gjennom seminarer, fagdager og studieturer. Det sosiale livet på kontoret ivaretas av våre humørgrupper

Fra du starter hos oss får du støtten du trenger for å utvikle deg videre. I denne rollen vil det faglige utgangspunktet ditt for eksempel være:

  • Du trives i en rolle hvor du må ta ledelsen.
  • Minst 3 års erfaring som BIM Koordinator/Manager hos rådgiver, entreprenør eller byggherre.
  • Kompetanse på flere av de relevante tekniske løsningene som brukes i bransjen.
  • Du kjenner godt til forskrifter og standarder for BIM og digital prosjektgjennomføring i markedsområdet.
  • Fordel om du har erfaring med VDC prosesser.

Rambøll i Norge

Rambøll er en ledende norsk rådgivende ingeniør- og arkitektselskap med 14 kontorer og ca. 1700 eksperter som arbeider på tverrfaglige prosjekter. Vi er den første norske og verdens første rådgivende ingeniørvirksomhet som er sertifisert etter FNs 17 bærekraftsmål. Vårt økte fokus på bærekraft har ført til at flere prosjekter er BREEAM-sertifisert. Hos oss kan du delta i utviklingen av innovative og bærekraftige løsninger til fordel for kunder, sluttbrukere og samfunnet.

Slik søker du

Søk via nett, ved å trykke på søkeknappen og laste opp CV, søknad og annen relevant dokumentasjon. Vi ser frem til å høre fra deg. Søknadsfrist: 31.10.2023.

Har du spørsmål? Kontakt gjerne Signe Oma Engevik, avdelingsleder Prosjektstyring, 922 43 451.

Stillingsinfo

Frist31. oktober 2023
ArbeidsspråkEnglish

Kontaktperson

Signe Oma Engevik

Avdelingsleder Prosjektstyring


Stillingstyper

Fast ansettelse

Industrier


Se flere stillinger fra Rambøll

Rambøll er en global samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg, arkitektur & plan, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting. I Norge er vi 1500 medarbeidere fordelt på 16 kontorer og internasjonalt har vi totalt 15 000 medarbeidere lokalisert i 35 land. Sammen med våre kunder søker Rambøll mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Slik inspirer vi hverandre til å se forbi det åpenbare - hver dag!