Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Azure Administrator

Vil du bli en del av ett av landets mest spennende IT-miljøer?

NAVOslo14. januar 2024
Søk her

Kontaktperson

Ole Erik Dammen

Seksjonsleder

+47 913 97 645

Vil du jobbe med sky-teknologi og ønsker å være med på modernisering av IT-hverdagen for de mer enn 20.000 medarbeiderne i NAV og mer enn 2,8 millioner innbyggere som bruker våre tjenester årlig? Da bør du lese videre!

Fremtidenfor driften av våre applikasjoner og tjenester ligger i skyen. Vi har allerede etablert store løsninger i Azure, og tar i bruk mer og mer av mulighetene i plattformen.Vi vil fortsette med å migrere våre on-prem løsninger ut i skyen, samtidig som vi opprettholder gode brukeropplevelser og sikre løsninger.

Vi kan by på store faglige utfordringer og muligheter forå benytte egne erfaringer for å løse disse oppgavene. Du vil jobbe i et leveranseteam som utvikleren moderne og fleksibel plattform som legger til rette for høyutviklingshastighet, med god sikkerhet. Det gjør vi ved at vår infrastruktur er selvbetjent,tilgjengelig, automatisert, og kodebasert.Du vil bli en del av avdelingen Digital arbeidsplass hvor du får 40 flinke og engasjerte kollegaer!

Vi oppfordrer både nyutdannede og mer erfarne å søke stillingen. Dersom du er nyutdannet og kommer rett fra studiene vil du bli en del av vårt Ombord-program. Det er viktig for oss at du får en god overgang fra studiene til arbeidslivet og vi vil gi deg tid til å prøve ut nye ting, lære og ikke minst ha rom for å feile. Du vil møte andre i samme situasjon og bli kjent med kollegaer innen andre fagområder og avdelinger.

Arbeidsoppgaver

Dine hovedoppgaver vil være etablering, videreutvikling,vedlikehold og drift av vår infrastruktur i og mot i første rekke MicrosoftAzure, men også andre skyleverandører. Sammen med teamet vil du ha ansvaret forleveranser og løpende forbedringer.

Kvalifikasjoner

 • Du har IT-faglig utdanning,minimum på Bachelor-nivå. Relevant arbeidserfaring kan erstatte manglende utdanning.
 • Du har gode kunnskaper i norsk ogengelsk, både skriftlig og muntlig
 • Sikkerhetsklarering er nødvendig for denne stillingen. Den som ansettes må kunne sikkerhetsklareres til nivået HEMMELIG.

I tillegg bør du:

 • Ha erfaring fra drift av Microsoft-miljø og Azure
 • Ha erfaring med å jobbe i team og kunne vise til gode resultater i dette arbeidet
 • Ha relevante sertifiseringerrelatert til skytjenester
 • Du må evne å finne gode og enkleløsninger, og evne å innføre dette i en stor IT-organisasjon
 • Være faglig oppdatert på Microsoft-teknologi og skytjenester, og ha erfaring innen:

* Sikkerhet for Azure-tjenester blant annet Defender suiten
* Applikasjonsintegrasjon og SSO
* Automatisering og self-service
* Microsoft Graph
* Tilrettelegging for IaaS, PaaS og SaaS

Personlige egenskaper

 • Du er selvstendig, tar initiativ og er resultatorientert
 • Du er nysgjerrig, holder deg oppdatert på faget ditt og evner å omsette kunnskapen til praktiske løsninger
 • Du deler kunnskap og erfaring med kollegaer på tvers av fagmiljøer, og bidrar aktivt til videreutvikling av fagmiljøet
 • Du er serviceinnstilt, samarbeider godt med andre
 • Du evner å se en problemstilling fra flere perspektiver

Vi tilbyr

Hos oss vil du få en spennende rolle på en av landets viktigste arbeidsplasser, hvor vår visjon er å gi mennesker muligheter. De dyktige og engasjerte kollegaene dine leverer løsninger til 2.8 millioner mennesker og forvalter kjernesystemene i ett av verdens beste velferdssamfunn. Vi er midt i en omfattende digital transformasjon som krever nye veier til mål, og i dette arbeidet er IT-avdelingen i NAV er kjent for å gå foran og bane vei innenfor vårt fagområde. Vi utfordrer, eksperimenterer og leverer alltid med høy kvalitet. Med høye ambisjoner og lave skuldre er det aldri tvil om hvorfor vi går på jobb hver dag!

Utover dette kan vi tilby deg:

 • En jobb i et spennende og utviklende fagmiljø med dyktige og engasjerte medarbeidere
 • Gode faglige og personlige utviklingsmuligheter med interne fagnettverk og muligheter for kursing og sertifiseringer
 • Sommer- og vintertid, og mulighet for å opparbeide fleksitid
 • God pensjonsordning gjennom Statens pensjonskasse
 • Bedriftsidrettslag og hytteforening med leie av hytte og leiligheter
 • Jobb i nye flotte lokaler på Helsfyr med kantine, trimrom, takterrasse, kaffebar m.m.
 • Lønn fra kr 565900 til kr. 848 000 i stillingskode 1434 rådgiver/ 1364 seniorrådgiver, avhengig av kvalifikasjoner og erfaring. For spesielt kvalifiserte søkere kan høyere lønn vurderes

Om arbeidsgiveren

NAV søker ansatte med hjerte for mennesker og våre fagområder. Vår visjon er å gi mennesker muligheter, og dette gjør vi ved å utvikle Norges beste arbeids- og velferdstjenester.

NAV består av 19.000 kompetente og engasjerte medarbeidere. Vi jobber tverrfaglig i sterke fagmiljøer. Hos oss skal arbeidsmiljøet preges av involvering, åpenhet og tillit.

For å kunne levere best mulig tjenester er det viktig med mangfold i rekrutteringen. Vi oppfordrer derfor personer med innvandrerbakgrunn, nedsatt funksjonsevne og hull i CV-en til å søke jobb hos oss. Vi legger arbeidsforholdene til rette for deg dersom du har behov for det. Ønsker du å bli unntatt fra offentlig søkerliste må du begrunne dette. Del gjerne ditt vitnemål eller karakterutskrifter via vitnemålsportalen.no.

Hverdagen hos oss i Arbeids- og velferdsdirektoratet er hybrid. Som mange andre organisasjoner utforsker vi hva det kan bety i praksis, noe vi håper du vil være med å forme. Vi tror at du som sitter nærmest oppgavene vet best hvordan de skal løses. Både fra et hjemmekontor og fra våre nye lokaler på Helsfyr. Vi håper du vil vokse og utvikle deg med oss på kontoret, men har også tillit til at du jobber like bra hjemmefra.

Stillingsinfo

Frist14. januar 2024

Kontaktperson

Ole Erik Dammen

Seksjonsleder


Stillingstyper

Fast ansettelse

Industrier


Se flere stillinger fra NAV

NAV søker ansatte med hjerte for mennesker og våre fagområder. Vår visjon er å gi mennesker muligheter, og dette gjør vi ved å utvikle Norges beste arbeids- og velferdstjenester.

NAV består av 22 000 kompetente og engasjerte medarbeidere. Vi jobber tverrfaglig i sterke fagmiljøer. Hos oss skal arbeidsmiljøet preges av involvering, åpenhet og tillit.