Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Avdelingsleder

Vil du være med og skape vannbransjens mest attraktive arbeidsplass?

RambøllFlere lokasjoner14. januar 2024
Søk her

Kontaktpersoner

Einar Vegsundvaag

WICA-leder

+47 951 82 352

Marion Engesvold

Direktør Rambøll Vann

Nøkkelord

IngeniørProsjektlederVannOvervannLeder

Ønsker du å samarbeide nasjonalt eller internasjonalt for å utvikle fremtidens bærekraftige vannprosjekter? Motiveres du av å levere gode økonomiske resultater, slik at vi kan investere tilbake i medarbeidernes utvikling?

Hvis du synes at dette høres ut som deg kan denne stillingen være den perfekte muligheten.

Din nye stilling

Som vår nye avdelingsleder vil du ha personalansvar og ansvaret for den daglige driften av avdelingen i tett samarbeid med resten av ledergruppa i avdelingen og Rambøll Vann.

Dine fremste ansvarsområder vil være:

 • Ledelse og utvikling av en avdeling på 19 medarbeidere
 • Sikring av god lønnsomhet ved å utvikle nye eller etablerte business caser
 • Strategisk utvikling av Rambøll Vann
 • Kvalitetssikring, ledelse og eieransvar i avdelingens prosjekter
 • Nettverksbygging og synlighet hos kunder

Teamet ditt

Du vil lede Avdeling Vann Sør, som har kontorer i Tønsberg, Arendal og Porsgrunn. Avdelingen er et av regionens største kompetansemiljø for vannfaget og arbeider med ledningsteknologi og overvann. Som avdelingsleder er du en del av Ledergruppen for Vann i Norge, lokalt lederskap og den nasjonale, og internasjonale ledelsen for Water Infrastructure and Climate Adaptation (WICA). I Rambøll samarbeider vi tett på tvers av kontorsteder, og opplever å ha konkurransefortrinn fordi kundene tilbys lokal tilstedeværelse sammen med nasjonal- og internasjonal kompetanse.

Avdelingen bidrar i alle faser av prosjekter, både som overordnet rådgiver og med detaljert prosjektering. I avdelingens kundeportefølje finnes alt fra kommuner og statlige etater til industrikunder og større internasjonale private aktører. Vi har flere spennende oppdrag, som det komplekse E18/39 Gartnerløkka-Kolsdalen, som gir spennende og utfordrende arbeidsoppgaver.

Om deg

Vi vil støtte både personlig og faglig utvikling fra du begynner hos Rambøll slik at du raskt kommer inn i selskapet og kan vokse sammen med oss. Vi har definert følgende kvalifikasjoner og ferdigheter for å lykkes i denne stillingen:

 • Erfaring som leder og interesse for å utvikle deg videre
 • Relevant faglig kompetanse med universitets- eller høyskoleutdanning i bunn
 • Kundenettverk
 • Forretningsforståelse
 • Løsningsorientert, initiativrik og ansvarsbevisst
 • Gode kommunikasjonsferdigheter på norsk (krav: B2) og engelsk

Hva vi tilbyr deg

 • Vi investerer utviklingen din som leder og fagperson
 • Inspirerende kollegaer, kunder og prosjekter
 • Gode ledere som følger våre lederprinsipper
 • Et selskap etablert på bærekraft som misjon
 • Den langsiktige tenkningen hos et selskap som eies av en stiftelse
 • Fleksible arbeidsvilkår

Har du lyst til å bli en del av Rambøll?

Send inn dine detaljer ved å bruke vårt rekrutteringssystem. Her kan du legge ved CV, motivasjonsbrev og andre dokumenter.

Vi vet at enkelte kandidater kun vil søke dersom de kan krysse av alle sjekkpunkter. Imidlertid vil lidenskap og potensial ofte veie tyngre enn en perfekt CV, og Rambølls lærekultur kan hjelpe deg å vokse. Dersom denne stillingen frister oppmuntrer vi deg til å søke. Det er mulig at du passer perfekt til denne stillingen, eller til en annen stilling i vår avdeling.

Søknadsfrist: 14.01.2024

Har du spørsmål, kontakt WICA-leder Einar Vegsundvaag tlf +47 951 82 352, eller Direktør Rambøll Vann Marion Engesvold tlf +47 472 34 646.

Tusen takk for at du tok deg tid til å søke. Vi ser frem til å lese søknaden din.

Rambøll i Norge

Rambøll er et globalt ingeniør-, arkitektur- og konsulentselskap. Vi jobber for bærekraftig endring sammen med våre kunder – det vil si at vi både utfordrer og motiverer til løsninger som gir lavere klimafotavtrykk, legger til rette for sirkulærøkonomi, ivaretar naturmangfold, sosialt mangfold og sikrer gode klimatilpasninger for å nevne noe. Vi kombinerer vår innsikt og evne til å drive frem positiv forandring og bringer den videre til våre kunder som ideer, som kan realiseres og gjennomføres. Hos Rambøll står mennesket i sentrum, og selskapet har siden det ble etablert i 1945 hatt en klar visjon om hvordan et ansvarlig selskap opptrer. Vi er åpne og nysgjerrige, og tror ulikhet beriker vårt fellesskap og styrker vår evne til å levere både innovasjon og kvalitet. Vi omfavner mangfold og inviterer til et inkluderende miljø der medarbeidere kan blomstre og realisere hele sitt potensial.

Likestilling, mangfold og inkludering

Rambøll ser på mangfold som en styrke, og vi mener ulike erfaringsbakgrunner og perspektiver er grunnleggende for å kunne skape bærekraftige samfunn. Vi har forpliktet oss til å skape et arbeidsmiljø som fremmer likestilling, mangfold og inkludering på alle nivåer i organisasjonen. Vi tror ulikhet beriker vårt fellesskap og styrker vår evne til å levere innovasjon og kvalitet og vi ønsker oss derfor medarbeidere med variert bakgrunn. Rambøll er som arbeidsgiver forpliktet til sikre at stillinger kan fylles av kandidater med funksjonsnedsettelse. Ta gjerne kontakt med vårt rekrutteringsteam under søknadsprosessen for å snakke om eventuelle tilpasninger som kan være nødvendige for deg.

Stillingsinfo

Frist14. januar 2024
ArbeidsspråkEnglish

Kontaktpersoner

Einar Vegsundvaag

WICA-leder

Marion Engesvold

Direktør Rambøll Vann


Stillingstyper

Fast ansettelse,Ledelse

Industrier


Se flere stillinger fra Rambøll

Rambøll er en global samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg, arkitektur & plan, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting. I Norge er vi 1500 medarbeidere fordelt på 16 kontorer og internasjonalt har vi totalt 15 000 medarbeidere lokalisert i 35 land. Sammen med våre kunder søker Rambøll mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Slik inspirer vi hverandre til å se forbi det åpenbare - hver dag!