Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Avdelingsleder Tekniske Systemer

Norconsult ASLarvik7. mai 2023
Søk her

Kontaktperson

Asle Gudim

Regionsdirektør

Asle.Gudim@norconsult.com

Vi slår sammen våre kontorer i Vestfold og Kongsberg til en stor enhet med et bredt tverrfaglig miljø med store vekst og digitaliseringsambisjoner. Vi ser derfor etter ambisiøse avdelingsledere som ønsker å være med å skape vekst på tvers av enheten igjennom å forme og utvikle markedet sammen med sine kollegaer og våre kunder.

Tekniske Systemer består i dag av to grupper med 17 rådgivere i fagene elektro, VVS og energi. Avdelingen har stort potensial for vekst ved godt markedsarbeid og digitalisering.

Vi ser spesielt etter deg som:

 • Tenker litt annerledes enn de fleste, tørr utfordre det tradisjonelle, ser muligheter med mangfold, samarbeid, og hvordan arkitekter, ingeniører og designere sammen skal løse nåtidens og fremtidens utfordringer.
 • Er spesielt god på markedsutvikling, skape nye relasjoner, forstå våre potensielle kunders utfordringer og verdiskapning, og gjennom dette skape vekst i avdelingen.
 • Ser muligheter med digitalisering, hvordan dette vil forme våre leveranser i fremtiden, sikre bærekraft, og har tanker om hvordan vi kan transformere arbeidsformen med våre kunder.

For oss er det viktig at du:

 • Har utdannelse innen et av fagområdene i avdelingen
 • Har erfaring med å lede mennesker, og har kompetanse fra vår bransje
 • Er motiverende og tydelig leder med god evne til å kommunisere

Dine ansvarsområder og arbeidsoppgaver vil være:

 • Markeds- og salgsansvar for avdelingen og kontoret
 • Utvikle strategi og mål for å skape vekst i avdelingen og Norconsult Vestfold
 • Lede, organisere og administrere avdelingens virksomhet og gruppeledere
 • Sikre faglig utvikling, kompetanser- og kapasitetsbehov sammen med avdelingens gruppeledere
 • Teamutvikling og samarbeid på tvers av selskapet
 • Budsjett- og resultatansvar for avdelingen
 • Være en aktiv del av Norconsult Vestfold sin ledergruppe

Innsendelse av søknad:

Søknader sendes via vårt elektroniske søknadsskjema på våre internettsider og skal inneholde søknad, CV og vitnemål. Legg gjerne med attester også. Mangelfulle søknader vil ikke bli vurdert.

Vi gjør oppmerksom på at det kun er de elektroniske søknadene som vil bli behandlet. Søknader blir vurdert fortløpende.

I Norconsult utvikler vi morgendagens samfunn ved å kombinere ingeniørfag, arkitektur og digital kompetanse. Vi har en helhetlig tilnærming med utgangspunkt i lokal tilstedeværelse og tverrfaglig kompetanse og samarbeid. Gjennom nyskaping og innovasjon, og med formålet «Hver dag forbedrer vi hverdagen», søker vi stadig etter mer bærekraftige, effektive og samfunnsnyttige løsninger. Vi er et tverrfaglig rådgiverselskap, og våre 5 600 medarbeidere er fordelt på rundt 130 kontorer, hovedsakelig i Norden. Hvert år løser vi tusenvis av små og store oppdrag for private og offentlige kunder, innen blant annet bygg og eiendom, samferdsel, arkitektur, fornybar energi, vann og avløp, industri, sikkerhet, miljø og IT.

Stillingsinfo

Frist7. mai 2023
ArbeidsspråkNorsk

Kontaktperson

Asle Gudim

Regionsdirektør


Stillingstyper

Fast ansettelse

Industrier


Se flere stillinger fra Norconsult AS

Norconsult er et ledende nordisk rådgiverselskap. Vi kombinerer ingeniørfag med arkitektur og digital kompetanse, på tvers av små og store prosjekter i privat og offentlig sektor, innen infrastruktur, energi og industri, bygg, eiendom og arkitektur. Gjennom nyskaping og innovasjon, og med formålet «Hver dag forbedrer vi hverdagen», søker vi stadig etter mer bærekraftige, effektive og samfunnsnyttige løsninger. Med hovedkontor i Sandvika i Norge og om lag 6 000 medarbeidere fordelt på over 130 kontorer i Norge, Sverige, Danmark, Island, Polen og Finland, kombinerer vi tverrfaglig kompetanse med lokal tilstedeværelse.