Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Avdelingsleder

Bli en del av Rambølls strategi for bærekraftig endring

RambøllBodø10. august 2023
Søk her

Kontaktperson

Jørgen Stene

Divisjonsleder for Bygg

+47 932 43 051

Rambøll arbeider i en strategi for de neste 3 årene, «The Partner for Sustainable Change». Vi har identifisert fire områder hvor samfunnets behov, kundekrav og vår kompetanse alle sammen konvergerer. De er områder hvor vi kan ha vårt viktigste bidrag til bærekraftig endring – og det er her vi ønsker å være en global leder ved å fokusere vår innsats og investeringer: dekarborisering for Net Zero Carbon, motstandsdyktig samfunn og levedyktighet, ressursforvaltning og sirkulær økonomi og biologisk mangfold og økosystem.

Vår avdeling i Bodø er viktig for å realisere og videreføre Rambølls strategi i regionen. Rambøll ønsker å øke sin markedsandel og videreutvikle avdelingens kompetanse innen innovative og bærekraftige løsninger. Vi søker nå etter deg i en spennende og fremtidsrettet stilling som Avdelingsleder.

Avdelingen består i dag av rundt 20 ansatte. Vi er et flerfaglig team av dyktige medarbeidere på mange områder knyttet til prosjektledelse, byggeledelse, byggeteknikk, VVS- og EL-teknisk prosjektering. Avdelingen er i dag engasjert i et bredt spekter av oppdrag innenfor industri, privat næringsvirksomhet og offentlige bygg.

Vi ser etter en person som deler vårt engasjement for å skape løsninger som hjelper kundene våre å svare på disse strategiske retningene.

Høres dette ut som en spennende mulighet? Da anbefaler vi deg å legge inn en søknad eller bare kontakte oss for en hyggelig og uforpliktende prat.

Bli en del av vår Divisjon for Bygg

Som vår nye avdelingsleder i Bodø blir du en del av et kompetent fagmiljø. Din oppgave blir å videreutvikle det gode faglige miljøet og sørge for vekst både i oppdrag og antall medarbeidere.

Som avdelingsleder vil du inngå i engasjert team med stor takhøyde som jobber bredt med faglige utfordringer i byggenæringen. Du rapporterer til divisjonsleder for Bygg og Spesialfag, og vil samarbeide med kollegaer ved flere kontorer i Norge. Divisjonen består i dag av 12 avdelinger. I divisjonen jobber vi med mange ulike type prosjekter, i alt fra tidligfase, konsept og idéutvikling til detaljprosjekt og ferdigstillelse. Du vil ta del i mange spennende og miljøambisiøse prosjekter.

Dine hovedoppgaver og ansvarsområder vil være:

  • Ledelse og personalansvar for avdelingen
  • Resultat - og salgsansvar
  • Delta i divisjonens ledergruppe med forbedring, innovasjon og markedsstrategi
  • Drive utvikling av avdelingens og den enkelte medarbeiders kompetanse
  • Rekruttere for å møte framtidens behov innen bygg

Hvem vi ser etter

Vi ser etter deg som er en engasjert, inkluderende leder som er troverdig, ærlig og real, resultat- og løsningsorientert og er en utpreget lagspiller, og som samarbeider med oppdragsgivere, samarbeidspartnere og kollegaer på tvers av kompetansemiljøene i Rambøll.

Utenom dette vil det faglige utgangspunktet ditt for eksempel være:

  • Relevant faglig kompetanse med universitets- eller høyskoleutdanning i bunn
  • Erfaring som leder og interesse for å utvikle deg videre
  • Markeds- og forretningsorientert og evne til å skape merverdi for kunden
  • Kontaktnett mot kunder og samarbeidspartnere

Bærekraft i Rambøll

Bærekraft har vært en del av Rambølls DNA helt siden selskapet ble grunnlagt 1945 med en visjon om et selskap som både tar vare på mennesker og natur. I dag er Rambøll er et ledende selskap innen rådgivende ingeniørtjenester, arkitektur og design og i Norge har vi 14 kontorer med til sammen 1700 eksperter som jobber tverrfaglig på store og små prosjekter. Våre forpliktelser å skape bedre samfunn står fortsatt sterkt og som første norske virksomhet og første rådgivende ingeniørvirksomhet i verden er vi sertifisert etter FNs 17 bærekraftsmål. Med den nye strategien for 2022-2025 setter Rambøll en ambisiøs og sterk retning til å bli en «Partner for Sustainable Change».

Som samfunnsrådgiver har vi store muligheter til å påvirke utslipp knyttet til bygg og infrastruktur gjennom de valgene vi tar i vår arbeidshverdag. I Rambøll finner du eksperter innen scenarier og strategi i kombinasjon med arkitekter. Vi har også et stort spenn av teknisk kompetanse og fagkompetanse innenfor miljø. Dette gjør oss bedre rustet enn de fleste til å minimere CO2 utslipp gjennom våre prosjekter og skape bygg og byer hvor menneskers livskvalitet ivaretas.

Veien videre

Hvis du lurer på noe om denne stillingen kan du gjerne kontakte divisjonsleder for Bygg, Jørgen Stene, for en trivelig prat. Mobil +47 932 43 051.

Søk via nett, ved å trykke på søkeknappen og laste opp CV, søknad og annen relevant dokumentasjon.

Vi ser frem til å høre fra deg.

Søknadsfrist: 10.08.2023.

Stillingsinfo

Frist10. august 2023
ArbeidsspråkEnglish

Kontaktperson

Jørgen Stene

Divisjonsleder for Bygg


Stillingstyper

Fast ansettelse

Industrier


Se flere stillinger fra Rambøll

Rambøll er en global samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg, arkitektur & plan, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting. I Norge er vi 1500 medarbeidere fordelt på 16 kontorer og internasjonalt har vi totalt 15 000 medarbeidere lokalisert i 35 land. Sammen med våre kunder søker Rambøll mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Slik inspirer vi hverandre til å se forbi det åpenbare - hver dag!