Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Avdelingsleder Geoteknikk

Geotekniske grunnundersøkelser og laboratorium

RambøllOslo eller Trondheim25. oktober 2023
Søk her

Kontaktperson

Trude Ørbech

trude.orbech@ramboll.no

Vi inviterer deg til å ta i bruk din erfaring i en stilling hvor du får ansvar for å lede våre dyktige prosjektledere, grunnborere og laboranter.

Først av alt: Dersom du leser nedenstående punkter og tenker "Oi, dette virker kult å være med på!", så anbefaler vi deg å legge inn en søknad - eller bare ta kontakt for en uforpliktende og hyggelig prat!

  • Hvordan kan vi øke vår konkurranseevne i et marked med mange aktører?
  • Hvordan innovere og finne bærekraftige løsninger innenfor et fagfelt som er forankret i tradisjoner og erfaring?
  • Hvordan ivaretar vi både faglig og kollegialt fellesskap når vi er spredt geografisk?

Som vår nye avdelingsleder vil du bli en del av ledergruppa i Divisjon Geo.

Divisjon Geo består av neste 100 medarbeidere fordelt på 4 avdelinger med arbeidsoppgaver innen ingeniørgeologi, skred, geoteknikk og grunnundersøkelser. Ledergruppa jobber tett sammen om å nå våre felles mål for divisjonen og du vil finne inspirasjon og støtte fra de øvrige lederne i divisjonen. Oppdragene våre er landsdekkende og omfatter alt fra boligutbygging til store vei- og baneanlegg.

I avdeling Geotekniske grunnundersøkelser og laboratorium er vi i dag 24 ansatte fordelt på grunnborere, laboranter, feltkoordinatorer og geoteknikere. Avdelingen er delt i to seksjoner som er omtrent like store; en i Oslo og en i Trondheim. Enten du har kontorsted i Oslo eller i Trondheim, så må du regne med noe reiseaktivitet.

Dine hovedoppgaver og ansvarsområder for avdelingen vil være:

  • Ledelse av avdelingen og personalansvar for 2 seksjonsledere
  • Resultat- og salgsansvar for avdelingen
  • Utvikle avdelingens strategi og ledelse
  • Forsterke og utvikle avdelingens prosjektledere, borelag og geotekniske laboratorium

For denne rollen trenger du utdanning fra universitet eller høyskole, relevant erfaring og gode kommunikasjonsegenskaper.

Rambøll tilbyr lederutvikling både for de som er ledere, og for de som ennå ikke har hatt lederansvar. Vi har fellesfagløft gjennom seminarer og fagdager. Det sosiale livet på kontoret ivaretas av våre humørgrupper. Rambøll tilbyr også en fleksibel løsning for hjemmekontor.

Se mer om Rambøll i Norge: – www.ramboll.no

Slik søker du

Søk via nett, ved å trykke på søkeknappen og laste opp CV, søknad og annen relevant dokumentasjon. Vi ser frem til å høre fra deg.

Søknadsfrist: 20.10.2023. Søknader behandles fortløpende.

Har du spørsmål?

Lurer du på hvem vi er eller har spørsmål om stillingen; Kontakt gjerne Trude Ørbech, tlf: +47 975 66 093, e-post: trude.orbech@ramboll.no

Stillingsinfo

Frist25. oktober 2023
ArbeidsspråkEnglish

Kontaktperson


Stillingstyper

Fast ansettelse

Industrier


Se flere stillinger fra Rambøll

Rambøll er en global samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg, arkitektur & plan, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting. I Norge er vi 1500 medarbeidere fordelt på 16 kontorer og internasjonalt har vi totalt 15 000 medarbeidere lokalisert i 35 land. Sammen med våre kunder søker Rambøll mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Slik inspirer vi hverandre til å se forbi det åpenbare - hver dag!