Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Avdelingsleder - Energi og Miljø

Norconsult ASSandvika1. november 2023
Søk her

Kontaktperson

Håkon Bergsodden

Divisjonsdirektør

hakon.bergsodden@norconsult.com

Norge og verden behøver mer fornybar energi, og Norconsult skal fortsatt utvikle segog være et ledende kompetansemiljø innenfor fornybar energiproduksjon på denne reisen. Vi skal bidra til at prosjekter realiseres, samtidig som vi sikrer at morgendagens kraftproduksjon blir løst på en bærekraftig måte.

Vi søker nå deg som ønsker å ta en utfordrende og spennende jobb som avdelingsleder for et sterkt fagmiljø innen planlegging av energianlegg, myndighetsprosesser, konsekvensutredninger og bærekraftsrådgivning. Avdelingen er Norconsults kompetansesenter innen naturmangfold på land og i vann, og bistår i store og små plan- og utbyggingsprosjekter med sin spisskompetanse. Avdelingens medarbeidere skal sikre at morgendagens kraftoverføring og kraftproduksjon fra fornybare ressurser gjennomføres på en skånsom og bærekraftig måte.

Norconsult er den ledende rådgiveren innen fornybar energi i Norge og er sentral i utviklingen og gjennomføringen av prosjekter innen vannkraft, vindkraft, solkraft og kraftoverføring. Avdeling Energi-Miljø og Norconsults øvrige fornybarmiljø utgjør et sterkt fagmiljø med ambisiøse planer fremover.

Vår nye leder for avdelingen Energi-Miljø skal være med å videreutvikle Norconsult sine tjenester både i fornybarmarkedet og andre markedsområder hvor de ansattes kompetanse blir stadig viktigere i gjennomføringen av prosjekter. Du skal videreutvikle det enestående fagmiljøet for å sikre både kapasitet og kompetanse til de oppgavene som står foran oss. Avdelingen har i dag i underkant av 50 medarbeidere med ulik miljø- og samfunnsfaglig bakgrunn.

Du skal være en samlende og synlig leder internt i selskapet, samtidig som du trives med å bygge nettverk, profil og sikre gode leveranser til markedet.

I Norconsult utvikler vi morgendagens samfunn ved å kombinere ingeniørfag, arkitektur og digital kompetanse. Vi har en helhetlig tilnærming med utgangspunkt i lokal tilstedeværelse og tverrfaglig kompetanse og samarbeid. Gjennom nyskaping og innovasjon, og med formålet «Hver dag forbedrer vi hverdagen», søker vi stadig etter mer bærekraftige, effektive og samfunnsnyttige løsninger. Vi er et tverrfaglig rådgiverselskap, og våre 5 900 medarbeidere er fordelt på rundt 130 kontorer, hovedsakelig i Norden. Hvert år løser vi tusenvis av små og store oppdrag for private og offentlige kunder, innen blant annet bygg og eiendom, samferdsel, arkitektur, fornybar energi, vann og avløp, industri, sikkerhet, miljø og IT.

Stillingsinfo

Frist1. november 2023
ArbeidsspråkNorsk

Kontaktperson

Håkon Bergsodden

Divisjonsdirektør


Stillingstyper

Fast ansettelse

Industrier


Se flere stillinger fra Norconsult AS

Norconsult AS er med sine 5300 ansatte Norges største flerfaglige rådgiver rettet mot samfunnsplanlegging og prosjektering. Vi leverer tjenester nasjonalt og internasjonalt knyttet til bygg og eiendom, energi, industri, miljø, olje og gass, samferdsel, samfunnsplanlegging, sikkerhet og vann og avløp. Selskapet som er eid av de ansatte har hovedkontor i Sandvika og mer enn 96 andre kontorer i Norge og utlandet.