Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Avdelingsleder

Bli med på vårt team for renere vassdrag og bedre drikkevann!

Nordre Follo kommune Ski12. oktober 2023
Søk her

Kontaktperson

Tom Schei

Virksomhetsleder

tom.schei@nordrefollo.kommune.no

Rene vassdrag og et godt drikkevann er satsingsområder for Nordre Follo kommune. Virksomheten Vann og avløp har ansvar for produksjon og leveranse av drikkevann og håndtering av avløp i kommunalt ledningsnett. Spillvannet føres ut av kommunen for rensing ved Nordre Follo RA og Bekkelaget RA.

Vi søker en teknisk interessert leder som motiveres av tett samarbeid med både fagarbeidere og ingeniører. Erfaring fra prosessanlegg og offentlig administrasjon vil være en fordel.

Stillingen som avdelingsleder har personal- og økonomiansvar for avdeling Drift VA. Avdelingen har for tiden 25 ansatte.

Arbeidsoppgaver

I tillegg til å legge til rette for innbyggermedvirkning og god dialog med kommunens innbyggere vil arbeidsoppgavene blant annet være å

  • lede og utvikle tjenesteområdet og egen avdeling
  • utvikle sterke og stabile fagmiljøer med utviklingsmuligheter for den enkelte ansatte

Vi arbeider med tillitsbasert ledelse og gir våre medarbeidere frihet under ansvar.

Kvalifikasjoner

  • ønskelig med høyere utdanning – relevant erfaring kan kompensere for utdanningskravet
  • ledererfaring og gjerne lederutdanning
  • god skriftlig og muntlig fremstillingsevne på norsk
  • gode digitale kunnskaper og teknologiforståelse

Personlige egenskaper

Vi trenger deg som ser helhet og sammenhenger i organisasjonen, og som kan sikre effektiv bruk av kompetanse og ressurser. Vi vil også legge vekt på at du

  • har gode kommunikasjonsevner
  • er tydelig, beslutningsdyktig og tillitsskapende
  • kan vise god gjennomføringsevne og har integritet

Vi er alltid på jakt etter å utvikle oss, og som medarbeider hos oss får du alltid utgjøre en forskjell for kommunen vår og menneskene som bor her. Våre verdier er ansvar, omsorg og respekt, og våre medarbeidere står for en profesjonell forvaltning, tilgjengelig innbyggerservice og et blikk mot fremtiden.

I Nordre Follo ønsker vi mangfold, og våre medarbeidere skal gjenspeile befolkningen i kommunen. Vi oppfordrer alle som er kvalifisert til å søke jobb hos oss uansett alder, funksjonsevne, kjønn, seksuell orientering, religion eller etnisk bakgrunn. Som arbeidsgiver er vi opptatt av å tilrettelegge arbeidsforholdene hvis du har behov for det.

Nordre Follo kommune følger offentlighetsloven. Det innebærer at du må begrunne det spesielt hvis du ber om unntak fra å stå på offentlig søkerliste. Hvis vi vurderer at det ikke foreligger en særskilt grunn for unntak, vil vi kontakte deg.

Stillingsinfo

Frist12. oktober 2023

Kontaktperson


Stillingstyper

Fast ansettelse

Industrier


Se flere stillinger fra Nordre Follo kommune

Nordre Follo er landets 15. største kommune, med rundt 62 000 innbyggere og 5 000 ansatte. Vi er et samfunn i vekst og utvikling med store investeringer i nye boliger, infrastruktur og næringsliv. Med visjonen «nær og nyskapende» skal vi være en god kommune å bo og jobbe i både nå og i fremtiden.

I Nordre Follo kan du velge om du vil bo landlig, bynært eller urbant. Natur og friluftsliv er uansett aldri langt unna. Vi er nærmeste nabo til hovedstaden, og med toget er det bare 11 minutters reisevei til Oslo fra både Kolbotn og Ski.