Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Avdelingsleder

Du vil bli en del av Tekniske Systemer, en avdeling med et solid og sterkt teknisk miljø

RambøllKristiansand26. mai 2024
Søk her

Kontaktperson

Montserrat F. Telseth

Divisjonsdirektør

montserrat.telseth@ramboll.no

Avdelingsleder Tekniske Systemer Kristiansand

Har du erfaring med å lede og utvikle team, og ønsker å være en del av et engasjert miljø som jobber med varierte oppgaver innen automasjon og tekniske systemer? Vil du være med på å lede spennende prosjekter fra tidligfase til ferdigstilte bygg, og samarbeide med kollegaer både nasjonalt og internasjonalt? Vil du være med på å rekruttere og utvikle talenter som kan møte fremtidens behov innen tekniske- og automasjonsløsninger i bygg?

Hvis du kjenner deg igjen i dette kan denne stillingen være den perfekte muligheten for deg. Bli vår nye avdelingsleder for Tekniske Systemer, og hjelp oss å komme nærmere en bærekraftig fremtid.

Din nye stilling

Som vår nye avdelingsleder for Tekniske Systemer blir du en del av et engasjert team med høy takhøyde. Teamet jobber med brede tekniske oppgaver og automasjon inn i bygg. Innenfor divisjonen håndterer vi en rekke ulike byggprosjekter, fra tidligfase, konsept- og idéutvikling til ferdigstilte bygg. Du vil ta del i og lede mange spennende og miljøambisiøse prosjekter.

Dine fremste ansvarsområder vil være:

 • Ledelse og personalansvar for avdelingen
 • Resultat - og salgsansvar
 • Delta i divisjonens ledergruppe med fagutvikling, innovasjon og markedsstrategi
 • Drive utvikling av avdelingens og den enkelte medarbeiders kompetanse
 • Rekruttere for å møte framtidens behov for tekniske løsninger og automasjonsløsninger innen bygg

Teamet ditt

Du vil bli en del av Tekniske Systemer, en avdeling med et solid og sterkt teknisk miljø. Avdelingen er organisert i to seksjoner med til sammen 22 ansatte. Din oppgave blir å skape det beste fagmiljøet innen disse områdene og å sørge for vekst både i oppdrag og antall medarbeidere. Du vil rapportere til divisjonslederen for Tekniske Systemer og samarbeide med kollegaer ved flere kontorer i Norge, samt på tvers av landegrensene.

Om deg

Vi vil støtte både personlig og faglig utvikling fra du begynner hos Rambøll slik at du raskt kommer inn i selskapet og kan vokse sammen med oss.

Vi har definert følgende kvalifikasjoner og ferdigheter for å lykkes i denne stillingen:

 • Mastergrad i ingeniørfag og erfaring fra ledelsesposisjoner.
 • Solid erfaring fra bransjen.
 • Svært gode kommunikasjonsevner på norsk og engelsk.
 • Målrettet, samarbeidsvillig og engasjert leder
 • Fokuserer på kunder og resultater

Hva vi tilbyr deg

 • Vi investerer i deg og utviklingen din
 • Vi har gode ledere som følger våre lederprinsipper
 • Inspirerende kollegaer, kunder og prosjekter
 • Et selskap med bærekraft i fokus av alt vi gjør
 • Den langsiktige tenkningen hos et selskap som eies av en stiftelse
 • Ekstra fridager i påsken og mellom jul og nyttår
 • Fleksibel arbeidshverdag med mulighet for hjemmekontor

Rambøll i Norge

I Norge har vi 14 kontorer med til sammen 1700 fageksperter, som jobber tverrfaglig på store og små prosjekter. Som første norske virksomhet og første rådgivende ingeniørvirksomhet i verden er Rambøll sertifisert etter FNs 17 bærekraftsmål.

Har du lyst til å bli en del av Rambøll?

Send inn dine detaljer ved å bruke vårt rekrutteringssystem. Her kan du legge ved CV, motivasjonsbrev og andre dokumenter. Hvis du har noen spørsmål kan du gjerne kontakte divisjonsdirektør Montserrat F. Telseth for en hyggelig og uforpliktende samtale. Mobilnummer: +47 958 80 593. Epost: montserrat.telseth@ramboll.no.

Søknadsfrist: 31.05.2024

Tusen takk for at du tok deg tid til å søke. Vi ser frem til å lese søknaden din.

Vi skaper bærekraftige samfunn

Rambøll er et globalt ingeniør-, arkitektur- og konsulentselskap. Vi jobber for bærekraftig endring sammen med våre kunder – det vil si at vi både utfordrer og motiverer til løsninger som gir lavere klimafotavtrykk, legger til rette for sirkulærøkonomi, ivaretar naturmangfold, sosialt mangfold og sikrer gode klimatilpasninger for å nevne noe. Vi kombinerer vår innsikt og evne til å drive frem positiv forandring og bringer den videre til våre kunder som ideer, som kan realiseres og gjennomføres. Hos Rambøll står mennesket i sentrum, og selskapet har siden det ble etablert i 1945 hatt en klar visjon om hvordan et ansvarlig selskap opptrer. Vi er åpne og nysgjerrige, og tror ulikhet beriker vårt fellesskap og styrker vår evne til å levere både innovasjon og kvalitet. Vi omfavner mangfold og inviterer til et inkluderende miljø der medarbeidere kan blomstre og realisere hele sitt potensial.

Likestilling, mangfold og inkludering

Rambøll ser på mangfold som en styrke, og vi mener ulike erfaringsbakgrunner og perspektiver er grunnleggende for å kunne skape bærekraftige samfunn. Vi har forpliktet oss til å skape et arbeidsmiljø som fremmer likestilling, mangfold og inkludering på alle nivåer i organisasjonen. Vi tror ulikhet beriker vårt fellesskap og styrker vår evne til å levere innovasjon og kvalitet og vi ønsker oss derfor medarbeidere med variert bakgrunn. Rambøll er som arbeidsgiver forpliktet til sikre at stillinger kan fylles av kandidater med funksjonsnedsettelse. Ta gjerne kontakt med vårt rekrutteringsteam under søknadsprosessen for å snakke om eventuelle tilpasninger som kan være nødvendige for deg.

Stillingsinfo

Frist26. mai 2024
ArbeidsspråkEnglish

Kontaktperson

Montserrat F. Telseth

Divisjonsdirektør


Stillingstyper

Fast ansettelse,Ledelse,Privat

Industrier


Se flere stillinger fra Rambøll

Rambøll er en global samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg, arkitektur & plan, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting. I Norge er vi 1500 medarbeidere fordelt på 16 kontorer og internasjonalt har vi totalt 15 000 medarbeidere lokalisert i 35 land. Sammen med våre kunder søker Rambøll mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Slik inspirer vi hverandre til å se forbi det åpenbare - hver dag!