Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Automation Lead

Ser du etter... en spennende faglig utfordring?

NextPharmaAsker3. april 2024
Søk her

Vi er en av Europas ledende kontraktsprodusenter innen farmasi, bioteknologi og helsetjenester, med rundt 2200 ansatte i Tyskland, Frankrike, Finland, Storbritannia og Norge. For oss er neste skritt alltid det viktigste. Høyt tempo driver oss fremover, fyller arbeidsmiljøet med liv og stimulerer til vekst. Vår vinneroppskrift på suksess er: "Room for passion" Vi vet at engasjement er nøkkelen til at vi kan yte førsteklasses service verden over. Velkommen til NextPharma.

Om oss: Asker Contract Manufacturing en moderne fabrikk med stor grad av automatisering og digitalisering, beliggende sentralt i Asker. Vi produserer legemidler (kalsium tyggetabletter) som eksporteres til over 40 markeder.

Vi har nå en ledig stilling som Automation Lead. Dette vil være en nøkkelperson i vår organisasjon, som vil rapportere til Head of Engineering.

Engineeringsfunksjonen i fabrikken i Asker er ansvarlig for å sikre tilgjengelighet på utstyret og systemene vi er avhengige av i den daglige driften. Funksjonen har også ansvar for å sikre den tekniske utviklingen av fabrikken ved å ha en langsiktig investeringsportefølje. Vi er per i dag en farmasøytisk storvolumfabrikk basert på Lean-prinsipper med en relativt stor grad av automatisering. Vi har nå et spesielt fokus på utviklingen av fabrikken videre mot en enda mer automatisert og digitalisert produksjon (Industri 4.0).

Vi legger vekt på å skape et miljø der faglig kompetanse, samarbeid og innovasjon trives.

Arbeidsoppgaver og ansvarsområder:

Som Automation Lead vil du være den som ivaretar funksjonens ansvar innen automasjon og digitalisering. I praksis vil dette si ansvar for tilgjengelighet og utvikling av automasjonssystemer og styringskomponenter for de områder innen automasjon som fabrikken benytter i dag, og våre behov fremover. Stillingen er meget viktig for å bane veien for videre utvikling av fabrikken mot industri 4.0.

Vi søker en erfaren person som vil være ansvarlig for å forbedre tilgjengelighet, oppetid og kvalitet (OEE) av våre automatiserte systemer. Du vil lede forbedrings- og livssyklushåndteringen av disse systemene (LCM og asset care), samt gi faglig ledelse til automasjonsressursene i engineering-teamet. Du vil være en sentral fagressurs i alle automasjonsprosjekter, og det forventes at du definerer og driver fabrikkens automasjonsstrategi, fra feltinstrumentering til styring og kontroll via SCADA og PLS-systemer. Med ansvar for å sikre datasikkerheten og dataintegritet for våre automatiserte systemer, vil du også planlegge og gjennomføre investeringsprosjekter innen automasjon og digitalisering. Videre vil du bidra til fabrikkens digitale strategi og holde deg oppdatert på moderne trender innen automasjonsteknologi. Automation Lead vil være hovedkontakt mot IT-avdelingen, inkludert å ivareta sammenhengen mellom automatiseringssystemer i drift og IT-systemer/OT nettverk.

Kvalifikasjoner vi vektlegger:

  • Høyere utdanning på bachelor- eller masternivå innen relevante fagdisipliner.
  • Minimum 5 års relevant praksis.
  • Kjenne til Industri 4.0
  • Kjennskap til GMP (Good Manufacturing Practice) eller tilsvarende kvalitetssystemer vil være en fordel.
  • Gjerne erfaring med LEAN og prosessoptimalisering.

Viktige personlige egenskaper:

Vi ser etter en person med faglig tyngde som kan være en sparringspartner for funksjonssjef, avdelingsledere og fagressurser
Du må være en pådriver til å forbedre og evne til å utfordre eksisterende løsninger.

Du må ha erfaring fra, og være dyktig til, å kommunisere og samarbeide med kolleger med annen fagbakgrunn for å finne best mulig løsninger.
Du er bevisst på å være en rollemodell i etterlevelse av bedriftens verdier og relevant lov og regelverk. Gode samarbeidsevner og en proaktiv og positiv holdning er avgjørende.

Vi tilbyr en moderne arbeidsplass med et godt arbeidsmiljø.

I tillegg tilbyr vi følgende fordeler:

  • Gode muligheter for faglig og lønnsmessig utvikling for de riktige medarbeiderne
  • Meget god pensjonsordning
  • Helseforsikring
  • Tilgang til en god kantine med variert utvalg
  • Mulighet for å benytte vår firmahytte

Vi legger stor vekt på våre ansattes trivsel og helse, og ønsker å sikre en god balanse mellom arbeid og fritid.

Dersom du ønsker å bli en del av vårt team, oppfordrer vi deg til å sende inn din søknad og CV snarest mulig. Kontakt oss gjerne for spørsmål eller ytterligere informasjon. Vi ser frem til å høre fra deg og ønsker deg velkommen til vår organisasjon!

Ta steget i dag:
Vi gleder oss til å høre fra deg!

Stillingsinfo

Frist3. april 2024

Stillingstyper

Fast ansettelse,Privat

Industrier


Se flere stillinger fra NextPharma

One global team, with our customers at the centre of everything we do. NextPharma stands out as your pharmaceutical development and manufacturing partner with fast, flexible and tailored solutions for markets worldwide.