Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Arkitekt

Vi søker arkitekt til vårt kontor i Kongens gate i Oslo

Asplan ViakOslo26. november 2023
Søk her

Kontaktperson

Halvard Heskestad Waage

Gruppeleder

+47 994 59 421

Vi søker etter en ambisiøs arkitekt med solid kompetanse innen rehabilitering og transformasjon, og med erfaring i spennet fra 5 år og helt opp til tungt seniornivå.

Asplan Viaks arkitektmiljø i Kongens gate 1, midt i Oslo, består av over 90 arkitekter, landskapsarkitekter og planleggere. Vi utgjør et samlet fagmiljø med høye arkitekturambisjoner. Vi jobber tverrfaglig og helhetstenkende, hvor bærekraft og det å bidra til en positiv samfunnsutvikling, er drivkrefter for alt vi gjør. I arkitektgruppen i Oslo er vi ca. 30 prosjekterende arkitekter og interiørarkitekter, og vi jobber med skoler, idretts- og svømmeanlegg, omsorgsbygg, bolig, rehabilitering og mye mer.

Vi har en økende oppdragsmengde innenfor rehabilitering og transformasjon. Vi søker etter deg som har en sterk interesse for å videreutvikle din kompetanse innenfor disse kategoriene og som kan ytterligere forsterke oss med dine erfaringer, referanser og kontaktnett. Vi er interesserte i erfaringer fra både rehabilitering av verneverdig bebyggelse og av nyere tids bebyggelse uten vern, på oppdrag for både private og offentlige oppdragsgivere.

Asplan Viak er et av Norges største plan-, arkitekt og rådgivende ingeniørfirmaer, heleid av Stiftelsen Asplan. Arkitektene i Asplan Viak satser tungt innen miljøriktig planlegging og prosjektering og vi er opptatt av å finne fremtidsrettede løsninger. Vi er over 400 arkitekter fordelt i grupper over hele landet. Vi har også ingeniører og rådgivere innen alle relevante fagkategorier, til sammen er vi over 1200 medarbeidere, og vi har i Asplan Viak en god tverrfaglig samarbeidskultur.

Søknader behandles løpende. Vi gleder oss til å høre fra deg - ta kontakt ved spørsmål.

Asplan Viak legger vekt på mangfold, og vi oppfordrer derfor alle kvalifiserte kandidater til å søke uten hensyn til kjønn, funksjonsevne, nasjonal eller etnisk bakgrunn.

Stillingsinfo

Frist26. november 2023
ArbeidsspråkNorsk

Kontaktperson

Halvard Heskestad Waage

Gruppeleder


Stillingstyper

Fast ansettelse

Industrier


Se flere stillinger fra Asplan Viak

Asplan Viak er et av Norges største rådgivende ingeniør-, plan- og arkitektfirmaer, heleid av Stiftelsen Asplan. Når vi planlegger og gir råd, har vi også de som kommer etter oss i tankene – derfor er bærekraft viktig for oss. I vår strategi forplikter vi oss til rapportering på en trippel bunnlinje med tydelige mål for økonomiske resultater, samt miljømessige og samfunnsmessige effekter av driften.

Vårt formål er å skape varige verdier for et samfunn i endring sammen med våre kunder. Vi ser det som vårt ansvar å bidra til samspill og dialog mellom ulike aktører i samfunnsutviklingen, og aktivt delta i arbeidet med å komme frem til gode svar og løsninger på samfunnsutfordringer vi står overfor.