Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Arkitekt

Opplev spenningen ved å bygge fremtidens Mo i Rana!

Asplan ViakMo i Rana17. august 2023
Søk her

Kontaktpersoner

Synne Brustad

Gruppeleder arkitektur Lofoten/Helgeland

+47 996 09 101

Synne Wergeland Lindemark

Arkitekt Mo i Rana

Ønsker du å jobbe med bærekraftige prosjekter i alle skalaer? Ønsker du å skape funksjonell og levedyktig arkitektur med verdi for samfunnet? Har du interesse for tverrfaglig prosjektering?

Da kan det være nettopp deg vi leter etter! Mo i Rana vil i årene fremover oppleve stor vekst, med etablering av Freyr battericellefabrikk og ny storflyplass. Med dette kommer mange tilflyttere som gir utbyggingsbehov i alle sektorer.

Vi ønsker å skape varige verdier for et samfunn i endring, og søker i den sammenheng en engasjert og faglig dyktig arkitekt til vårt kontor i Mo i Rana som ønsker å ta del i vår visjon.

Asplan Viak er et av Norges største rådgivende ingeniør-, plan- og arkitektfirmaer. Vår visjon er å være den fremste arena for samfunnsutvikling. Du vil bli en del av avdeling Helgeland hvor vi for tiden har 9 dyktige ansatte innenfor både arkitektur, interiør, ingeniørfag, planarbeid, prosjektadministrasjon og økonomi. I tillegg vil du jobbe tett med fagmiljøet i Lofoten og Nord-Norge forøvrig.

Vi søker arkitekter med kompetanse innenfor ulike typer prosjekter og erfaring fra alle faser. Søkere må ha minimum to års arbeidserfaring. Vi er først og fremst på jakt etter en selvgående person som tør å ta ansvar, og som liker å jobbe kreativt innenfor gitte rammer.

Kontoret har et tverrfaglig fokus gjennom sitt arbeid, som betyr at våre medarbeidere har kjennskap og kunnskap om fagfelt utenfor sitt eget. Vi støtter hverandre og bygger hverandre gode. Teamet vårt jobber med både stedsutvikling, omsorgsbygg, kontor, industri, ene- og fritidsboliger, hotell, undervisningsbygg m.m. Vi kan garantere en spennende arbeidshverdag hvor du får muligheten til å utvikle deg selv faglig gjennom oppdrag, interne og eksterne kurs og fagsamlinger.

Opplev Mo i Rana!

Mo i Rana ligger like på grensen til Polarsirkelen, under Svartisen og Saltfjellet, og er et ypperlig utgangspunkt for å utforske den vakre Helgelandskysten.

Som Helgelands største by har Mo en betydelig historie som industri- og handelssted med storsatsning innenfor grønn industri og infrastruktur. Mo sentrum har i dag et bredt utvalg av kaféer og restauranter, handel og kulturtilbud, i tillegg til flotte rekreasjonsområder langs havnepromenaden og Klokkerhagen. Med et godt skole- og barnehagetilbud, turområder i nærmiljøet, lekeparker og stort aktivitetstilbud for barn og unge er Mo i Rana midt i blinken for barnefamilier.

For deg som er naturinteressert kan Helgeland by på topptur, padling, grotte-, bre-og fjellvandring i verdensklasse.

Sentrale arbeidsoppgaver vil være:

 • Utredninger, mulighetsstudier, plan og analyser
 • Prosjektutvikling og prosjektering innenfor alle prosjektkategorier
 • Kundekontakt og markedsarbeid

Kvalifikasjoner

 • Masterutdanning som arkitekt fra universitet/høyskole
 • Erfaring fra prosjektering innenfor ulike prosjektkategorier og faser
 • Erfaring fra 3D-prosjektering og gjerne ArchiCAD
 • Erfaring fra idéutvikling, konkurranser, analyse- plan- og landskapsprosjekter
 • God framstillingsevne norsk skriftlig og muntlig
 • Gjerne erfaring med visualisering; Photoshop, InDesign, Twinmotion, Enscape, mm.

Vi tilbyr deg sjansen til å være med å forme et samfunn i endring. En signifikant del av vår omsetning i Asplan Viak går til innovasjon og utvikling – hvorav du har mulighet til å være grunder, med oss i ryggen.

I tillegg til et godt arbeidsmiljø tilbyr vi også:

 • Fleksibel arbeidstid, fem ukers ferie, fri arbeidsdagene i påskeuken og romjulen
 • Studieturer, fagsamlinger, bedriftsidrettslag og ulike sosiale arrangementer
 • Gode pensjons- og forsikringsordninger, konkurransedyktig lønn

Asplan Viak legger vekt på mangfold, og vi oppfordrer derfor alle kvalifiserte kandidater til å søke uten hensyn til alder, kjønn, funksjonsevne og nasjonal eller etnisk bakgrunn.

Høres dette ut som noe for deg? Ikke nøl med å sende oss en søknad – vi behandler søknader fortløpende og gleder oss til å høre fra deg!

Stillingsinfo

Frist17. august 2023
ArbeidsspråkNorsk

Kontaktpersoner

Synne Brustad

Gruppeleder arkitektur Lofoten/Helgeland

Synne Wergeland Lindemark

Arkitekt Mo i Rana


Stillingstyper

Fast ansettelse

Industrier


Se flere stillinger fra Asplan Viak

Asplan Viak er et av Norges største rådgivende ingeniør-, plan- og arkitektfirmaer, heleid av Stiftelsen Asplan. Når vi planlegger og gir råd, har vi også de som kommer etter oss i tankene – derfor er bærekraft viktig for oss. I vår strategi forplikter vi oss til rapportering på en trippel bunnlinje med tydelige mål for økonomiske resultater, samt miljømessige og samfunnsmessige effekter av driften.

Vårt formål er å skape varige verdier for et samfunn i endring sammen med våre kunder. Vi ser det som vårt ansvar å bidra til samspill og dialog mellom ulike aktører i samfunnsutviklingen, og aktivt delta i arbeidet med å komme frem til gode svar og løsninger på samfunnsutfordringer vi står overfor.