Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Arbeidsforberedelse EIT

AibelHammerfest20. mars 2023
Søk her

Kontaktperson

Svein Helge Stausland

SVEIN.HELGE.STAUSLAND@AIBEL.COM

Stillingsbeskrivelse

Med over hundre års erfaring er Aibel en ledende leverandør innen olje-, gass- og havvindindustri. Vi tilbyr våre kunder optimale og innovative løsninger innen prosjektering, konstruksjon, modifikasjon og vedlikehold gjennom hele prosjektets livssyklus. Spennende, ikke sant?Vi ser nå etter personell innenfor arbeidsforberedelse med erfaring innen EIT (Elektro, instrument og telecom) som kan bidra til Aibels spennende reise i den pågående energiomstillingen til vår lokasjon i Hammerfest

Ditt ansvar og dine arbeidsoppgaver vil være:

  • Arbeidsbeskrivelser
  • Tegningsjekk
  • MTO
  • Planforståelse
  • Metodearbeid
  • Surveys
  • Interface med andre disipliner

Hvem er du?

Vi ser etter deg med relevant fagbrev innen EIT. Dersom du har annen relevant erfaring kan dette kompensere for fagbrev, Det vil være en fordel at du har erfaring fra både onshore/offshorearbeid og har jobbsetter erfaring. Vi ser etter deg som samarbeider godt i team og på tvers i organisasjonen.

  • Kjennskap til Aibels styringssystemer
  • Kommuniserer godt muntlig og skriftlig i både norsk og engelsk
  • Gode verdier og fokus på HMS

Bli vår kollega:

Hos Aibel har du mange karrieremuligheter. Vi legger til rette for at du kan arbeide på tvers av fagområder, bygge kompetanse og utvikle ditt eget potensiale. Dette bidrar til pulserende og engasjerende arbeidsmiljø. Vi tilbyr også fleksibel arbeidstid. I tillegg har velferdsklubbene våre et bredt spekter av aktiviteter og treningsmuligheter for alle våre ansatte.Verdigrunnlaget vårt er “We Care” - vi skal være ansvarlige, visjonærer, åpne og fleksible. Verdiene gjenspeiler holdningene vi har på jobb og setter standarden for hvordan vi arbeider for å nå målene våre. Vi verdsetter inkludering, likestilling og mangfold, og oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke, uansett alder, kjønn, funksjonsevne og etnisk bakgrunn.Vår overordnede strategi er å gradvis utvikle vår virksomhet fra olje og gass over mot fornybare løsninger. Fordi vi ser på vårt samfunnsansvar som en grunnleggende forutsetning er bærekraftig utvikling en naturlig del av våre retningslinjer, arbeidsprosedyrer og beslutningsprosesser.

Kan du identifisere deg med vårt verdigrunnlag, og blir du inspirert av vår visjon? Da vil vi gjerne høre fra deg!

Søknadsfrist og kontaktinformasjon:

Har du spørsmål om stillingen er du velkommen til å kontakte

Deparment Manager Yard, Metode & Arbeidsforberedelse, Material & Logistics, Svein Helge Stausland, +47 936 57 276, svein.helge.stausland@aibel.com

Arbeidssted: Hammerfest

Søknadsfrist: 20.03.2023

Stillingsinfo

Frist20. mars 2023
ArbeidsspråkNorsk

Kontaktperson

Svein Helge Stausland


Industrier

Energi, elektro og elkraft

Se flere stillinger fra Aibel

Aibel is a leading service company within the oil, gas and offshore wind industries. We provide our customers with optimal and innovative solutions within engineering, construction, modifications and maintenance throughout a project's entire life cycle.