Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Akustiker

Få muligheten til å jobbe på spennende prosjekter over hele landet!

Asplan ViakSandvika30. april 2023
Søk her

Kontaktperson

Janani Mylvaganam

Gruppeleder

+47 412 01 721

For oss er det viktig å trives i jobben. Vi er stolt av våre ansatte og hva vi oppnår. Som et av landets ledende konsulent selskap innen rådgivende ingeniør-, plan- og arkitektfirma ser vi nå etter akustiker

Asplan Viak er et av Norges største rådgivende ingeniør-, plan- og arkitektfirmaer. Vår visjon er å være den fremste arena for samfunnsutvikling. Vi leter nå etter en engasjert og faglig medarbeider til vårt kontor i Sandvika som ønsker å ta del i vår visjon. Her blir du en del av en gruppe på 11 medarbeidere. Du vil få spennende og varierte arbeidsoppgaver med mening. Kompetanseutvikling er viktig for oss, og hos oss vil du og få muligheten til å utvikle deg gjennom blant annet faglig nettverk og kurs.

Vi ser for oss at dine viktigste arbeidsoppgaver vil blant annet være:

  • Bygningsakustisk prosjektering
  • Feltmålinger av lydforhold
  • Oppfølging byggeplass
  • Støyvurderinger
  • Oppdragsledelse
  • Mulighet til å bistå med og eventuelt ta ansvar for forskningsprosjekter innenfor akustikk
  • Fagansvar i en variert oppdragsportefølje

Hva vi ser etter i deg:

Vi ser etter både nyutdannede og erfarne akustikere, enten med mastergrad eller bachelorgrad (MSc eller BSc ) med fordypning i akustikk, musikkteknologi, støy, lydteknikk eller annen faglig relevant byggteknisk eller elektroteknisk bakgrunn. Selvstendig, fremoverlent, strukturert, løsningsorientert, lagorientert og initiativrik er ord som du bør kjenne deg igjen i for å trives i denne stillingen. Du bør ha gode samarbeidsevner og formidlingsevner, både skriftlig og muntlig.

Vi tilbyr deg sjansen til å være med å forme et samfunn i endring. En signifikant del av vår omsetning i Asplan Viak går til innovasjon og utvikling – hvorav du har mulighet til å være gründer, med oss i ryggen.

I tillegg til et godt arbeidsmiljø tilbyr vi også:

  • Fleksibel arbeidstid, fem ukers ferie, fri arbeidsdagene i påskeuken og romjulen.
  • Studieturer, fagsamlinger, bedriftsidrettslag og ulike sosiale arrangementer
  • Gode pensjons- og forsikringsordninger, konkurransedyktig lønn

Asplan Viak legger vekt på mangfold, og vi oppfordrer derfor alle kvalifiserte kandidater til å søke uten hensyn til alder, kjønn, funksjonsevne og nasjonal eller etnisk bakgrunn.

Høres dette ut som noe for deg? Ikke nøl med å sende oss en søknad – vi behandler søknader fortløpende og gleder oss til å høre fra deg!

Stillingsinfo

Frist30. april 2023
ArbeidsspråkNorsk

Kontaktperson

Janani Mylvaganam

Gruppeleder


Stillingstyper

Fast ansettelse

Industrier


Se flere stillinger fra Asplan Viak

Asplan Viak er et av Norges største rådgivende ingeniør-, plan- og arkitektfirmaer, heleid av Stiftelsen Asplan. Når vi planlegger og gir råd, har vi også de som kommer etter oss i tankene – derfor er bærekraft viktig for oss. I vår strategi forplikter vi oss til rapportering på en trippel bunnlinje med tydelige mål for økonomiske resultater, samt miljømessige og samfunnsmessige effekter av driften.

Vårt formål er å skape varige verdier for et samfunn i endring sammen med våre kunder. Vi ser det som vårt ansvar å bidra til samspill og dialog mellom ulike aktører i samfunnsutviklingen, og aktivt delta i arbeidet med å komme frem til gode svar og løsninger på samfunnsutfordringer vi står overfor.