Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Advokat

Er du vår nye advokat? Bli en del av vår juridiske avdeling!

RambøllOslo17. juni 2024
Søk her

Kontaktperson

Anders Skytte Olsson

Head of Legal Sweden and Norway

anders.skytteolsson@ramboll.se

Juridisk avdeling i Rambøll Norge styrkes med enda en advokat til teamet. Her vil du bli del av et team på totalt fire advokater, som under ledelse av en Head of Legal, yter juridiske tjenester til alle selskapets markeder i Norge. Vår hverdag er dynamisk og består av spennende utfordringer med rådgivning i alle prosjekttyper og prosjektstørrelser - fra enfaglige oppdrag til prosjektering i totalentrepriser i milliardklassen. Vår juridiske rådgivning er prosjektfokusert innen fagområdene kontraktsrett, entreprise, tvisteløsning og offentlige anskaffelser, i tillegg til generell juridisk rådgivning til virksomheten.

En viktig del av avdelingens arbeid er å være en proaktiv juridisk rådgiver under hele prosjektets levetid, hvor du får et selvstendig ansvar for løpende prosjektrådgivning fra tilbuds- til sluttfasen.

Dine hovedoppgaver vil være:

 • Forhandling, gjennomgang og utarbeidelse av kontrakter
 • Kontraktstrategi og prosjektstøtte for gjennomføringen av Rambølls oppdrag
 • Håndtering og oppfølging av reklamasjons- og tvistesaker
 • Gjennomføre interne kurs og opplæring

Hvem ser vi etter?

I rollen som advokat vil ditt faglige utgangspunkt være:

 • Advokatbevilling med lang erfaring fra advokatvirksomhet eller som internadvokat, gjerne mer enn 10 år
 • Omfattende kompetanse innenfor kontrakts- og entrepriserett
 • Interesse for eller erfaring fra offentlige anskaffelser vil være en fordel
 • Erfaring fra en global virksomhet vil være en fordel
 • Gode faglige kvalifikasjoner med mastergrad i rettsvitenskap
 • Erfaring med å ha selvstendig ansvar for større sakskompleks, prosjektoppfølging eller tvisteløsning for rådgivere/arkitekter, byggherrer og/eller entreprenører, gjerne både offentlige og private aktører
 • Interesse for en rådgivende ingeniørs/arkitekts virksomhet med god evne til tverrfaglig samarbeid og gode kommunikasjonsevner på både norsk og engelsk

I Rambøll ønsker vi å levere et best mulig prosjekt for alle involverte aktører. I tillegg til å være strategisk og tydelig, vil det derfor være en fordel om du også har god forretningsforståelse.

Andre viktige egenskaper vil være:

 • Evne til å bygge tillitt i et tverrfaglig miljø
 • Fleksibel med stor gjennomførings- og beslutningsevne
 • Selvstendig med høy integritet

Rambøll

Rambølls strategi frem mot 2026 - “The Partner for Sustainable Change” - setter store mål for hvordan Rambøll skal bidra til bærekraftig endring. Ønsker du å bidra til å realisere Rambølls visjon om å skape et mer bærekraftig samfunn? I samarbeid med ingeniører og arkitekter vil du i Rambøll få brukt din kompetanse til å skape et bedre samfunn og øke livskvaliteten for menneskene som bor der. Du blir en del av et globalt selskap som har vært i vekst siden oppstarten i 1945, der vi jobber sammen på prosjekter som bidrar til bærekraftig endring, både sosialt, økonomisk og for miljøet.

Slik søker du

Søk via nett ved å trykke på søkeknappen og laste opp CV, søknad og annen relevant dokumentasjon. Søknader vurderes løpende.

Vi ser frem til å høre fra deg!

Har du spørsmål? Kontakt gjerne Anders Skytte Olsson, Head of Legal Sweden and Norway, på telefon: +46 72 142 42 71 eller e-post: anders.skytteolsson@ramboll.se.

Sted: Harbitzalléen 5, 0275 Oslo

Stillingsinfo

Frist17. juni 2024
ArbeidsspråkEnglish

Kontaktperson

Anders Skytte Olsson

Head of Legal Sweden and Norway


Stillingstyper

Fast ansettelse

Industrier


Se flere stillinger fra Rambøll

Rambøll er en global samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg, arkitektur & plan, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting. I Norge er vi 1500 medarbeidere fordelt på 16 kontorer og internasjonalt har vi totalt 15 000 medarbeidere lokalisert i 35 land. Sammen med våre kunder søker Rambøll mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Slik inspirer vi hverandre til å se forbi det åpenbare - hver dag!