Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Account Manager

- Stakeholder Intelligence

RambøllOslo19. mai 2023
Søk her

Kontaktperson

Kunaal Kumar

Business Manager

kumar@ramboll.com

Vi inviterer deg til å ta i bruk din kunnskap, energi og nysgjerrighet i en stilling hvor du vil bli en sentral del av vårt salgsteam i Xact by Rambøll. For denne rollen trenger du interesse og kunnskap innen salg og et ønske om å jobbe tett med kunder. Er du vår nye kollega? Klikk på søkeknappen for å legge inn din søknad.

Vi søker en kommersielt orientert person som skal bidra til at Rambøll og våre Xact-produkter fortsetter å være den foretrukne software for spørreundersøkelser og interessentinnsikt. Vi vokser, og vi har behov for en Account Manager som kan bidra til å løfte teamet til et nytt nivå.

Bli en del av vår Stakeholder Intelligence avdeling

Avdelingen består i dag av ca. 140 ansatte i Norge, Sverige, Danmark og Tyskland, og er en av de førende aktørene i Skandinavia på blant annet medarbeider-, bruker- og kundeundersøkelser, samt tekniske løsninger for innsamling og fremstilling av interessentinnsikt. Til grunn for alle løsninger og konsepter ligger Xact by Rambøll som er markedets mest fleksible og brukervennlige spørreskjemaverktøy. Dette er en unik mulighet til å ta del i en virksomhet i vekst. Du vil få mulighet til å sette ditt fotavtrykk på både vår egen og våre kunders forretning gjennom salg av Xact-produkter til nye kunder. Ditt ansvarsområde vil være å bidra til at Xact fortsetter å vokse og utvikler sin posisjon i det norske markedet. Du er en som bør ha interesse og talent for salg, samtidig som du kan kommunisere verdien av høy kompetanse og sterk teknologi til våre kunder.

Dine hovedoppgaver og ansvarsområder vil være:

 • Ansvarlig for å holde salgspresentasjoner hos potensielle kunder
 • Å drive salgsprosesser fra start til mål
 • Utforming og oppfølging av tilbud
 • Proaktiv kommunikasjon med kunder
 • Rapportering og budsjettansvar

Vi støtter den faglige utviklingen din

Medarbeiderne våre er vår viktigste ressurs, og den faglige veksten din en forutsetning for vår suksess. Fra du starter hos oss får du støtten du trenger for å utvikle deg videre. I denne rollen vil det faglige utgangspunktet ditt for eksempel være:

 • Du har relevant høyere utdannelse, fortrinnsvis innen økonomiske fag, samfunnsvitenskapelig fag eller markedsføring og salg. Kandidater med bachelorgrad er velkommen til å søke – inkludert nyutdannede
 • Du har interesse innen salg
 • Du har gode kommunikasjons-, presentasjons-, og forhandlingsegenskaper
 • Det vil være en fordel med grunnleggende forståelse i kvantitativ metode og statistikk

I denne rollen vil det være en fordel om du også evner å tenke tverrfaglig og se det store bildet. Du bør like å jobbe med IT og applikasjoner. Vi ser etter en person som er selvstendig, strukturert, nysgjerrig og som trives med faglige og kommersielle utfordringer. Du bør like tett samarbeid med kunder og kollegaer, og har en utpreget serviceinnstilling som leverer høy kvalitet.

Velkommen til vår divisjon for Management Consulting

Rambøll har et av Nordens største miljøer innen Management Consulting, med en sterk forankring i offentlig utvikling. Våre 500 eksperter er med å ruste bedrifter og samfunn for en bærekraftig fremtid. Vi tilbyr kundene våre verdifull innsikt, og vår globale kunnskapsbase med 17 000 medarbeidere gir oss mulighet til å kombinere teknisk ekspertise med konsulenttjenester. Rambøll Management Consulting har ca. 60 medarbeidere i Oslo, hvorav ca. 30 jobber med Stakeholder Intelligence.

Slik søker du

Søk via nett, ved å trykke på søkeknappen og last opp

 • CV
 • Søknadsbrev
 • Karakterutskrift/vitnemål fra studier
 • Annen relevant dokumentasjon

Søknadsfrist: 19. Mai 2023. Søknader vil bli behandlet fortløpende.

Har du spørsmål?

Kontakt Business Manager Kunaal Kumar, kumar@ramboll.com, +47 945 26 455

Stillingsinfo

Frist19. mai 2023
ArbeidsspråkEnglish

Kontaktperson

Kunaal Kumar

Business Manager


Stillingstyper

Fast ansettelse

Industrier


Se flere stillinger fra Rambøll

Rambøll er en global samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg, arkitektur & plan, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting. I Norge er vi 1500 medarbeidere fordelt på 16 kontorer og internasjonalt har vi totalt 15 000 medarbeidere lokalisert i 35 land. Sammen med våre kunder søker Rambøll mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Slik inspirer vi hverandre til å se forbi det åpenbare - hver dag!