Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Multiconsult

AV Ida Goksøyr, Tekjobb

En arbeidsplass full av muligheter

I Multiconsult planlegger vi for fremtiden, og vi vet at spisskompetansen til våre ansatte er avgjørende for utviklingen vi nå står ovenfor. Vår ambisjon er å skape en arbeidsplass som tilrettelegger for faglig og personlig utvikling. Vi ønsker å være en arbeidsgiver som gir våre ansatte et bredt spekter av muligheter, slik at våre ingeniører synes det er spennende og lærerikt å jobbe hos oss!

Mange grunner til å ønske seg en jobb i Multiconsult

En av dem er at vi vil satse på deg!
I Multiconsult får du muligheten til å utvikle deg i noen av de største og mest utfordrende prosjektene. Gjennom våre mange kompetansenettverk med årlige samlinger, eksterne kurs og konferanser ønsker vi å bidra vi til din faglige utvikling. I tillegg har vi tilpassende læringsløp og utviklingsprogram for deg som ønsker en karriere innen ledelse. Les mer om våre karriereløfter ved å klikke på linken nedenfor.

Karriereløfter

Studentenes drømmerarbeidsgiver

Universum avdekker hvert år Norges mest attraktive arbeidsgivere og studenters karrierepreferanser. I år ble Multiconsult rangert som nummer tre blant ingeniørstudentene, og har over flere år vært best i bransjen. Det synes vi er kjempestas!

Er du nysgjerrig på hvordan det er å jobbe som rådgivende ingeniør i Multiconsult? Vi publiserer sommerjobber for 2021 den 25.september!

Følg oss på Facebook for å holde deg oppdatert på dette og andre spennende ting som skjer hos oss.

MUST - Multiconsult for studenter

Siste stillinger

Ny i dag

Oppdragscontroller - vikariat

Multiconsult ASA

Oslo

25.06.2024

Rådgiver akustikk

Multiconsult ASA

Trondheim

19.06.2024

Rådgiver geoteknikk

Multiconsult ASA

Ålesund

30.06.2024

Senior ingeniørgeolog

Multiconsult ASA

Trondheim

16.06.2024

Se alle stillinger