Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Tekjobb hjelper deg gjennom hele rekrutteringsprosessen

AV Tekjobb 2023

Rekrutteringsprosessen er avgjørende for å sikre at din organisasjon får riktig kompetanse og talent. Vi er glade for å kunngjøre at Tekjobb nå samarbeider med Nor Selection Rekruttering AS for å tilby deg hele eller deler av rekrutteringsprosessen. Dette samarbeidet vil hjelpe deg med å finne de beste kandidatene på en mer effektiv måte.

Enten du trenger hjelp med å utforme stillingsbeskrivelser eller sliter med å velge riktig kandidat, har vi et tilbud for deg. Ved å velge Tekjobb som din rekrutteringspartner, får du tilgang til et erfarent team og en bred kunnskap innen ulike bransjer.

Vi vil hjelpe deg med å tiltrekke deg riktige kandidater ved å bruke målrettet annonsering, aktivt søk etter kandidater og grundig kvalitetssikring. Vi er dedikert til å finne de beste talentene for din
organisasjon. Ta gjerne kontakt med oss i dag for å diskutere hvordan vi kan hjelpe deg.

Her er 3 løsninger vi tilbyr når du trenger litt hjelp på veien:

Alle tjenestene er priset eksklusivt for våre annonsører og forutsetter annonsering hos tu.no eller digi.no

1. Oppstart og strategi

Når du ønsker bistand i planleggings- og oppstartsfasen i en/flere rekrutteringsprosesser. Du kan få hjelp til å skrive en god stillingsannonse som ivaretar mangfold og hjelper selskapet å kommunisere med riktig målgruppe.

Inkluderer kostnaden til stillingsannonse på Finn.no. Her gjennomfører oppdragsgiver resten av rekrutteringsprosessen selv.

Inneholder:

 • Oppstartsmøte
 • Arbeidsbeskrivelse for stillingen
 • Stillingsbeskrivelse og utarbeidelse av annonse
 • Intervjuguide
 • Annonsering Finn.no

Kontakt oss

2. Kvalitetssikring

Egnet for oppdragsgivere som allerede har fått en del søkere til stillingen og er i avslutningsfasen av rekrutteringsprosessen.

Vår samarbeidspartner fungerer som en konsulterende tredjepart og bistår i å velge riktig kandidat.

Inneholder:

 • Oppstartsmøte
 • Testing x 3 kandidater
 • Referansesjekk
 • Hjelp i forhandling (Her benyttes testverktøy gjennom Master Norge basert på femfaktormodellen).

Kontakt oss

3. Kandidatsearch

For oppdragsgivere som ikke lykkes med å skaffe nok kandidater på egen hånd. Her vil vi kartlegge og kontakte aktuelle kandidater som ikke er i aktiv jobbsøkerfase.

Inneholder:

 • Oppstartsmøte
 • Arbeidsbeskrivelse for stillingen
 • Kandidatsearch
 • Innledende samtaler (digitalt) og intervjuer
 • Oversendelse av Shortlist på 4-5 kandidater (antall avhenger av stilling/bransje og avtales ved oppstart).

Kontakt oss


Ta kontakt for egne priser for offentlig sektor

Ønsker du hjelp gjennom hele rekrutteringsprosessen?

Pakken innebærer bistand gjennom hele rekrutteringsprosessen, fra planlegging til ansettelse av kandidat.

Denne passer for oppdragsgivere som ønsker en strategisk rekrutteringsprosess og trenger ressurser til å gjennomføre prosessen på en profesjonell måte. Sammen med Nor Selection Rekruttering tar vi oss av koordinering, annonsering, prosjektledelse, søkerhåndtering, intervjuer, testing, referansesjekk og hjelp i forhandling.

Ta kontakt med oss i dag!

Les mer om Nor Selection Rekruttering og våre rådgivere:

Nor Selection Rekruttering er et rekrutteringsselskap med lang erfaring i å finne fagspesialister, mellomledere og toppledere til anerkjente selskaper med sterke merkevarer. De har spesialisert seg på kandidatsearch og har rådgivere med operativ erfaring innen ulike bransjer. Selskapet ble etablert i 2012 og har for tiden ni rådgivere. I løpet av 2022 gjennomførte de 133 ansettelser for 42 nye oppdragsgivere. Nor Selection Rekruttering har kontorer i Oslo, Sandefjord og Skien.

Tore Møgster er utdannet ved Universitetet i Sørøst-Norge og Maxwell University i Orlando. Han har bred erfaring og kompetanse fra ulike selskaper, blant annet Dana Industrial AS, Agnes Utvikling AS/Sjøparken, Brødrene Dahl AS, Fritzøe Eiendom AS/Treschow m.fl. 

Tore har lang og bred erfaring som toppleder i store og mellomstore bedrifter innen Industri, Marine, Offshore, IT og eiendom og bringer med seg verdifull kunnskap fra disse ulike bransjene.

Hilde Marie Gundersen er utdannet ved Norges Markedshøyskole/BI med master innen markedsføring og ledelse og har erfaring, kunnskap og kompetanse fra Schibsted, Group M, Smartclip Nordics og Ko & Co.

Hildes spesialområde i rekruttering er leder- og mellomlederstillinger innen salg og salgsledelse, produkt- og prosjektledelse, marked, ad tech, digital strategi og markedsføring

Sertifiseringer: DNV sertifisert•Master OPTO personlighetstest•Master CORE kognitiv test•Practitionercoach sertifisering

Vi deler vår kunnskap og erfaringer

Her kan du finne flere relevante artikler det er nyttig å ta med seg for deg som jobber med rekruttering, HR eller er involvert i ansettelsesprosesser.